Zaljubljen do ušiju: KAKO JE MIRNES DOJAVOM O BOMBI POKUŠAO DA SE POMIRI SA DJEVOJKOM

0

Dvadesetogodišnji Mirnes Halilovićje zbog slijepe zaljubljenosti završio u Policijskoj stanici Doboj, ali nije dobio ono što je želio.

 

Nije se pomirio sa djevojkom, zbog koje je sve ovo napravio. Njemu je ljubav pomutila razum. Dan prije toga ostavila ga je 17-godišnja djevojka, u koju je bio zaljubljen do ušiju.Ona je, inače, učenica Ekonomske škole u Doboju.

Kako nije željela da čuje za njega, a on se sa tim nije mogao pomiriti, odlučio se na pomalo smiješan potez, u ljubavi dozvopljen, ali po zakonu strogo kažnjiv. Njemu, naime, predstoji novčana kazna ili zatvor do šest mjeseci.Bez obzira da li se pomirili ili ne sa voljenom djevojkom!

Da bi vidio svoju djevojku, Mirnes se odlučio da telefonski javi kako je u dobojskom Srednjoškolskom centru postavljena bomba.Mislio je da će je sresti na autobuskoj stanici, jer je znao da će odmah nastupiti evakuacija svih učenika.

Kako djevojka putuje autobusom do mjesta Rječice, koji polazi s obližnje autobuske stanice samo nekoliko minuta nakon kraja nastave, on je odlučio da pozove policiju i lažno prijavi da je u objektu postavljena bomba. Tako bi bio u prilici da se sa njom pomiri.

Dobojskoj policiji su bila potrebna samo tri sata da mu uđe u trag, a nakon što je identifikovan on je priznao djelo i kod njega je pronađen telefon s kojeg je pozvao operativno dežurstvo u policiji.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *