Zaljubio se u šeficu, ona mu dala: UPAO U ŠEMU, STREPIO OD OTKAZA, NA KRAJU “DOBIO NOGU”

Zaljubio se u šeficu, ona mu dala: UPAO U ŠEMU, STREPIO OD OTKAZA, NA KRAJU “DOBIO NOGU”

 

U ispovijesti za medije jedan 28-godišnjak je opisao kako je upao u šemu sa šeficom, nije mu smetalo što je starija i udata.

 

“Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom. Znali smo da zaključamo vrata njene kancelarije i prepustimo se uživanjima. Njoj je bilo 40 godina, a meni 28” – zapičeo je svoju priču ovaj muškarac za jedan američki časopis.

 

Otkrio je da je ona bila 12 godina starija i udata, ali ništa mu to nije smetalo. Ljubav koju su osjećali jedno prema drugom brisala je sve prepreke. Sve do jednog trenutka…

 

“Ostvario mi se najveći san da uživam sa mojom šeficom. Bila je starija od mene, jako zgodna i prilično zaljubljena u mene.

 

Mjesto na kom sam radio bilo je puno sumornih ljudi srednjih godina, vječito zabrinutih zbog kredita, djece, propalih brakova i misterioznih bolova. Mnogi od njih imali su afere na poslu kako bi stvorili privid da su ipak živi.

 

Moja šefica u Čikagu je, takođe, bila u lošem braku, a više od decenije je bila na visokoj poziciji na poslu. Uvijek kada bih je vidio, osjetio bih uzbuđenje. Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom.

 

Bila je vrlo vitka, a ponekad je nosila i odijela, a čak i to mi je bilo uzbudljivo. Bila je vrlo obrazovana i pametna. Imala je plavu kosu i svaki put kada sam je ugledao, kao da me je sunce obasjalo.

 

Znali smo da zaključamo vrata njene kancelarije i prepustimo se poljupcima i ostalom. Većinu radnih dana smo završavali tako što bismo otišli kod nje, u malu iznajmljenu garsonijeru blizu posla.

 

Sjećam se trenutka kada smo izjavili ljubav jedno drugom. Bilo je to u njenom krevetu, poslije jedne zabave. Tada smo bili u vezi tri nedjelje. Sjećam se da joj je muž poslao poruku i pitao je gde je. Otišla je kući.

 

Ona je u braku bila godinama i imali su veliku, skupu kuću u elitnom dijelu grada. Kada je brak počeo da im se raspada, prodali su kuću.

 

On je otišao da radi u drugi grad, ona se preselila u stan, a on ju je posjećivao dva puta mjesečno. Moja najveća greška je ta što sam joj rekao da je volim, a onda sam pokušavao da sakrijem vezu s njom.

 

Želio sam je dovoljno da završim u krevetu s njom, ali premalo da cijelom svijetu kažem da je moja.

 

Vjerovao sam da ću dobiti otkaz ako se sazna da spavam sa šeficom. Ili, ako nastavim da krijem našu vezu. Nisam želio bliskost na poslu i insistirao sam da odlazimo u druge dijelove grada u kojima je bila manja šansa da nas neko vidi. Na kraju sam dobio “nogu”. Nije mi mogla oprostiti što krijem našu vezu…. Naravno, dobio sam i otkaz.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin