ZALJUBILA SE U MUŠKARCA KOGA NIKADA U ŽIVOTU NIJE VIDELA UŽIVO: “On želi da se razvedem i preselim kod njega, ali odbija da se sretnemo licem u lice

Iskustvo žene koja veruje da je posle dve decenije lošeg braka najzad pronašla srodnu dušu.

 

Sajtovi za upoznavanje putem interenta su uvek poseban rizik što se izbora ozbiljnog partnera tiče. Uglavnom je ime ovih sajtova jasna, a to je ubijanje dosade ili površna dopisivanja uz koje mnogi muškarci očekuju i pojedine eksplicitne fotografije. Oni koji pristanu da se upoznaju lično uglavnom to rade zbog očekivanih intimnih odnosa, a ređe da bi našli srodnu dušu. Ipak, jedna žena posle 22 godine je mislila da je upravo tamo pronašla ljubav svog života.

–  Imam 44 godine, a moj suprug 46. Posle više od dve decenije braka  naš odnos sveo se na površnu komunikaciju koja se uglavnom vrti oko obroka. Duže vreme planiram da se razvedem jer odavno nemamo ista interesovanja.

Jedini razlog što dalje nisam uradila jer imamo 2 ćerke, jednu od 16 godina i drugu koja ima 20 godina i živi u drugom gradu zbog studija. U očaju sam jedne noći posetila onlajn sajtove za upoznavanje i tamo sam našla njega. Dopisujemo se svakodnevno već okruglo dve godine. Na korak sam od razvoda kako bih konačno bila sa njim  – započinje ispovest ova žena, ao tome je pisao i San.

Bitna činjenica je što se ovo dvoje zaljubljenih golupčića za dve godine nije sreli uživo, što posebno ovoj ženi smeta.

–  On živi u drugom gradu, ali sasvim je siguran da sam ja žena njegovog života i želi da se sa mlađim ćerkom preselim kod njega. Iako me nikada lično nije video obasipa me komplimentima i često vodimo duge razgovore koji nisu uvek se*sualne prirode. Međutim, on ima gomilu mojih fotografija, a ja nijednu njegovu.

Tačnije imam jednu sa društvenih mreža, sa tog sajta i videla sam ga putem kamere, ali nikada nisam video njegovo telo, već samo lice. Nije da mi to smeta, već mi je samo čudno. Kad pomenem da bih volela da mi pošalje fotografije, odgovori da ne voli da se slika i promeni temu. Jedva čeka da se razvedem kako bih se preselio kod njega, a kada sam dva puta insistirala da se najzad vidimo uživo, odbio je uz izgovor, ne znam da li se srljam u propast  – upitala je ova žena.

– Da, gospođo, naravno da srljate! U braku ste 22 godine, kakav god brak bio, a planirate da ostavite muža zbog čoveka koga nikada u životu niste videli.

– Ponašate se kao tinejdžerka, vaša ćerka možda ima veću ozbiljnost od vas. Kako je moguće da se zamislite da ste zaljubljeni u čoveka koji je odbio da vidite uživo sa vama i da vam pošalje fotografije, ko zna šta taj još krije.

– Ljudi koje upoznajete na njenim sajtovima nisu tu da se zbog njih razveli i upropastili život. Jasno je da vam brak nije sjajan, ali to što je neko divan u prepisci sa vama iu retkim trenucima kada se čujete, ne znači da bi bio i kompatibilan sa svama u bilo kom pogledu na duže staze. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE            www.rbsm-serije.com

Pratite nas na           INSTAGRAMU          I       FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin