Zagrebčanka pozvala majstora, ubrzo su se upustii u aferu, a onda je njen muž sve saznao i nastao je haos

Jedna afera između majstora i klijentkinje u Hrvatskoj toliko se zakomplikovala da je došla do suda

 

Ljubavna veza u koju su upali oženjeni haus majstor (38) i udata žena (32) dobila je ovih dana i sudski epilog.

 

Sve je počelo u julu prošle godine kad je majstor stigao u stan žene u Zagrebu kako bi popravio instalacije. Tad su majstor i žena počeli da se dopisuju, a nakon dva meseca stupili su u intimne odnose. Ali, krajem decembra za sve je saznao njen suprug.

“Ljubavnik mi je rekao ako propadne moj brak da će i on reći svojoj ženi za našu vezu. Viđali smo se i nakon toga, a pozvao me da se malo strpim. Ja sam se skroz posvađala s mužem, a ljubavnik je nakon toga počeo da se udaljava od mene.

 

Zato sam s njim htela da prekinem i više mu se nisam javljala na telefon. Ali, u februaru ove godine me opet zvao pa sam mu rekla da me ostavi na miru i da želim da i njegova supruga sazna za vezu. Tada je počeo da mi preti, skoro sam se srušila od straha.

 

Zato sam odlučila da ga prijavim policiji i sad sam u još većem strahu. Plašim ga se jer verujem da će mi se krvi napiti i osvetiti. Osim toga, rekao mi je da ima i oružje”, ispričala je žena u istrazi.

 

Prema optužnici koja je podignuta protiv majstora, on je nazvao ljubavnicu i rekao da “može da joj napakosti, da je saznao puno toga o njoj i da će joj naštetiti, da je došao do cele njene familije, da ju je uzeo na zub do kraja života i da odsad pazi na svaki svoj korak kuda se kreće i da se okreće iza sebe”.

 

“To je kod ljubavnice izazvalo osećaj straha i uznemirenosti, dakle, drugoj osobi ozbiljno je pretio kakvim zlom da bi ga uplašio, a kazneno delo je počinjeno prema bliskoj osobi”, navode zagrebački tužioci.

 

Okrivljeni majstor i ljubavnik nije želeo da iznosi svoju odbranu. Tužioci za njega traže šest meseci uslovnog zatvora i produženje zabrane prilaska na manje od 50 metara, kao i zabranu bilo kakvog kontakta.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin