Zagorka Nevenka satrala se oko ručka, a snaha joj zapaprila: ‘Bolje bi bilo da je šutjela nego da me tako uvrijedila’

Nevenka je otkrila da joj je na ručku smetala snahina zajedljivost, a odmah pri dolasku ju je uvrijedila…

 

Umirovljenica Nevenka iz Zagorja portalu Moje vrijeme požalila se na zlobnu snahu koja joj je prigovorila i bila zajedljiva zbog božićnog ručka.

 

Nevenka je udovica i živi sama te ima dvojicu sinova koji s obiteljima žive u Zagrebu. Ona je tri dana pripremala božićno slavlje za sinove, snahe i troje unučadi. Očistila je kuću, ispekla kolače te pripremila puricu i mlince, a obitelj je za blagdansku trpezu trebala sjesti na Božić u 13 sati.

 

“Nabavila sam puricu, ispekla sam četiri vrste kolača, na ploči štednjaka sam dan ranije sama ispekla mlince. Imala sam litru vina, sin je rekao da će još donijeti. Nikoga za ništa nisam zadužila, sama sam i imam vremena. Novca sam imala, najviše me koštala purica. Ma nekako sam stavila na kup novce za sve”, ispričala je Nevenka, a onda se požalila na jednu od snaha.

“Sinovi su mi dobri, iako se ne vidimo često. Unuci su češće dolazili dok su bili mali, znali su ih ostaviti kod nas dok mi je još suprug bio živ. Jedna snaha je znala doći sa sinom na vikend i prespavati, ali druga nikad nije ostala duže od par sati. Nisam joj to uzimala za zlo.”

 

Nevenka je potom otkrila da ju je jedna od snaha uvrijedila odmah pri dolasku.

 

Snaha joj je odmah počela prigovarati

“Prvo je, čim mi je čestitala, rekla da je mom ‘sineku rekla da mi nešto kupi, ali da nije’, a da je ‘ona imala previše toga sama za obaviti’. Zar je to lijepo reći, molim vas? Bolje bi joj bilo da je šutjela, nego da me ide na fino uvrijediti na sam Božić, prije ručka.”

 

“Sva sam već bila zajapurena od te purice, nije mi trebalo nikakvog dodatnog stresa. Druga snaha mi je lijepo i diskretno odložila vrećicu s vinom i kavom, stavila sa strane bez puno riječi. A ovoj bi zbilja bilo bolje da nije spomenula poklone, nitko od njih ništa nije tražio. Djeci sam kupila slatkiše i čarapice, a za snahe mi je žena u ljekarni povoljnije napravila kremu, jer se poznajemo. Sinovi su dobili po litru vina. Ja za sebe nisam očekivala ništa”, otkrila je umirovljenica.

 

Nevenka tvrdi da je na početku ručka sve bilo dobro, a onda joj je snaha počela prigovarati, no ona ju je ignorirala i uživala s ostatkom svoje obitelji.

“Sve je bilo dobro dok ova ista snaha nije krenula prigovarati da joj sve pliva u masti. Pravila sam se da ništa ne čujem, ali su joj ostali rekli da im je baš ukusno sve pa nisam morala ništa reći. Srećom nam je, sve u svemu, svima bilo lijepo. Jedino sam navečer već padala s nogu od umora.

Ja se sad već dva dana oporavljam. Prošlo je i to, volim kad dođu, volim i kad odu”, istaknula je.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin