Zaboravite sve što ste do sada radili, probajte ovu jednostavnu vježbu za apsolutno ravan stomak u mjesec dana!

Ovih šest vježbi će pomoći da oblikujete tijelo. Probajte ih. Naravno, prvo radite određeni broj i lakše, a ond postepeno radite više serija i duže. Dok se ne naviknete.

stomak

Prva vježba:

Lezite na leđa, stavite ruke iza glave i odginite ih od tla, isto tako odignite i noge. Leđima ostanite na tlu. Ispružite jednu nogu, pa drugu, brže i brže. Noge trebaju raditi kao makaze.

Druga vježba:

Ovo je vježba istezanja. Lezite na pod i ispružite noge prema plafonu. Potrudite se da ih istegnete, a zatim spustite na tlo.

Treća vježba:

Okrenite se bočno, laktom se naslonite na tlo i ispružite noge. Probajte zadržati malo tako, istežući jednu stranu tijela,. Potom to uradite i na drugu stranu.

Četvrta vježba:

Lezite na leđa i Stavite ruke na glavu, odižite jednu nogu i dodirnite koljeno suprotnim laktom. Isto to radite i sa drugom nogom, tačnije, naizmjenično. Vježbu radite brže.

Peta vježba:

Lezite na jednu stranu, a ruke namjestite kao i za obične trbušnjake. Isto tako, podignite prednji dio tijela kao kod običnih trbušnjaka. Radite to nekoliko puta, zatim lezite na drugu stranu i ponovite vježbu.

Šesta vježba:

Lezite na leđa, s ispružite ruke duž bokova, a noge podignite ka plafonu.Zadržite ih malo u zraku, pa ih vratite na pod.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE