ZA VILU NA BEŽANIJI DIGLI KREDIT OD 500.000 €: Zavirite u SAMI LUKSUZ! 4 spavaće sobe, skriveno dvorište, a ovaj predmet je CENTAR

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović i pre nego što su se venčali kupili su luksuznu kuću na Bežaniskoj kosi i za to su podigli kredit od 500.000 evra.

Njihov dom ima čak četiri spavaće sobe, a nekretnina koju su kupili Aleksandra i Filip nalazi se u blizini kuće Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem, a pored Aleksandre i Filipa, i mali Aleksandar uživa u ovo kutku.

Pevačica voli da se opušta uz kafu na terasi, odakle se prostire prelep pogled.

Međutim, kad je reč o dvorištu, ono se sa ulice ne da videti, pa porodica ima privatnost dok u njemu uživa.

Podsetimo, bračni par pazario je nekretninu od 500.000 evra, koja se nalazi nadomak doma Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

– Filip i Prija su odlučili da podignu kredit za luksuznu vilu, koja košta oko pola miliona evra. Želeli su da se skuće blizu njegove porodice, pa će im susedi biti upravo Brena i Boba – pričao je izvor i dodao da je Živojinovićima bila bitna i lokacija novog doma.

Kada su pazarili kuću, želeli su da bude baš na Bežanijskoj kosi jer je Filip vezan za taj deo grada. S druge strane, u blizni su im Brena i Boba, koji će im uvek priskočiti u pomoć oko čuvanja deteta. Oni su dosta vezani, vole zajedno da putuju i provode praznike, pa su hteli da tako i ostane.

– Čim su kupili kuću, odlučili su da je srede od poda do plafona, pa su angažovali dekoratere. Nisu želeli ništa da prepuste slučaju – pričao je sagovornik.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin