Za smrt Šabana Šaulića DUŽA ROBIJA: Porodica preminulog klavijaturiste pripremila NOVU ŽALBU

Kerićeva porodica odlučila je da nastavi da se bori za pravdu

 

Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić izgubili su život 17. februara 2019. godine u teškoj saobraćajki koju je u nemačkoj izazvao Turčin Alsin Levent koji je za ovo delo osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a nakon toga mu je kazna smanjena na samo tri godine.

Međutim, sada bi moglo da dođe do promene jer se porodica Mirsada Kerića ne miri sa ovom odlukom.

Kako prenose mediji, Kerićeva porodica priprema žalbu na presudu Turčinu Alsinu Leventu, koji je izazvao saobraćajnu nesreću.

Kerićeva porodica odlučila je da nastavi da se bori za pravdu, koju zaslužuju i on i njegov pokojni prijatelj i kolega Šaban Šaulić.

– Turčin je najpre osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a potom mu je kazna smanjena na tri godine. I prva presuda je bila skandalozna, a posle druge su svi izgubili nadu u ljudskost. Porodica Mirsada Kerića sada će uložiti žalbu Vrhovnom sudu u Nemačkoj i time će pokušati da donese pravdu stradalima – navodi izvor.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. februara 2019. godine na auto-putu kod gradića Giterslo, u blizini Bilenfelda. Pijani vozač Alsin Levent udario je otpozadi automobil u kojem su bili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović, Šabanov kum. Kralj narodnjaka i Kerić su poginuli, dok je Stojadinović teško povređen. Kako su tada javili nemački mediji, Turčin je vozio automobil 193 kilometra na čas, a bio je pod dejstvom alkohola (0,8 promila) i marihuane.

Suđenju i izricanju presude prisustvovali su Šabanova udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela. S njima je pravdu čekao i sin poginulog Mirsada Kerića.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin