Za psihijatra ili za lomače: ZALJUBIO SE U POLUSESTRU, OTIŠLI SU I KORAK DALJE

Za psihijatra ili za lomače: ZALJUBIO SE U POLUSESTRU, OTIŠLI SU I KORAK DALJE

 

Pismo koje je nedavno objavio jedan dvadesetogodišnji britanskim mladić, šokiralo je javnost kada je potražio savjet jer je imao se*s sa svojom sestrom. On je, povrh svega, objasnio da je zaljubljen u nju.

Mladić je u svom pismu naveo da ima 20 godina, a da njegova sestra ima 17. On je na početku svog pisma opisao tešku porodičnu situaciju u kojoj je odrastao i da zapravo on i njegova sestra imaju zajedničku majku, ali ne i oca.

 

Naveo je takođe da se kasnije kad je odrastao odselio iz kuće i da mu je bilo krivo što ju je ostavio sa majkom koja sad ima 38 godina i u vezi je sa dvadesetjednogodišnjakom.

 

“Moja sestra je došla prije nekoliko mjeseci kod mene i pitala me da li može ostati. Rekla je da je užasno kod kuće i da je mamin novi čovjek skoro njen vršnjak i da joj je bolesno da bude sa njima, kao i da je on nekako čudno gleda. Morao sam da kažem da.- prenosi Kurir

 

Jedne noći popili smo nekoliko pića. Ona je počela da plače i govorila je da mrzi svoj život. Dao sam joj ruku, zatim smo se poljubili i sek*ali najprirodnije, kao da nismo brat i sestra. Sada smo već šest mjeseci u vezi. Ona želi da napustimo grad, i da kupimo kuću negdje drugdje da imamo djecu, ali znam da ne možemo.

 

Jedan od mojih prijatelja pronašao je njenu sliku u mom telefonu, skoro bez odjeće je bila, ali se nije vidjelo njeno lice, tako da sam negirao da je to ona, ali znam da se igram sa vatrom, opisao je svoju muku mladić.”

 

Sanova “Saveta” poslije ovog pisma koje je objavljeno ostala je u šoku i uslijedio je žestok odgovor na mladićevo pismo.

 

Upozoren je da što prije prekine vezu sa svojom sestrom, da krši zakon iako je ona zapravo njegova polusestra i da će ako nastave da imaju ljubav ubrzo zapasti u ozbiljne nevolje, a posebno ako ona ostane u drugom stanju. Takođe zatražila je od mladića da odmah prekine vezu, da će za nju biti tu uvijek kao njen brat, ali da moraju da raskinu vezu, Takođe upućeni su da prihvate psihijatrijsku pomoć,. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin