ZA PREVARU I RAZVOD TRAŽILA 150.000 €, ZA POMIRENJE 20.000 €: Dalila odbila da SPAVA sa Dejanom, udarili je tamo gde najviše BOLI…

Ovonedeljni vođa Anđela Đuričić je za svoju omiljenu ličnost odabrala Mateju Matijevića, njenog dečka, dok je svojim odabirom potrčaka šokirala sve. Naime, Anđela je u izolaciju stavila Dejana i Dalilu Dragojević, koji su nedavno okončali svoj brak zbog Daliline zaljubljenosti u Filipa Cara.

Dalila je iskoristila priliku da se u tokuemisije ”Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” obrati Velikom šefu, pa mu je uputila izvinjenje zbog toga što nije spremna da spava u izolaciji.

Dragojevićka je striktno odbijala da ode da spava tamo gde je to predviđeno budući da je potrčko, pa je ovo jutro provela u spavaćoj sobi.

Zbog svesnog kršenja ovog pravila, Veliki šef je morao hitno da odreaguje i ovo ponašanje sankcioniše, pa je Dalila kažnjena nedeljnim honorarom.

Izvinjenje joj nije baš pomoglo, a kazna će joj baš teško pasti, budući da Dragojevićeva voli pare i u rijaliti je ušla kako bi zaradila. Ona je, podsetimo, od produkcije zahtevala izmenu nekih tački ugovora, što podrazumeva više novca. Kako kaže naš sagovornik blizak ljudima koji rade na ovom projektu, Dragojevićka traži 150.000 evra ili stan u Beogradu. Taj zahtev je imala pošto je javno prevarila supruga, a potom se i javno u rijalitiju razvela.

Dalila je potom, da bi popravila sliku o sebi, jer je shvatila da je najomraženija u Zadruzi 5, posle Cara, od produkcije za pomirenje, kako je naveo naš izvor, tražila još 20.000 evra.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin