ZA OVIM ALBANSKIM DASOM SVE ŽENE UZDIŠU PA I IZ SRBIJE: Otac najomraženije pevačice u Srbiji izgleda nestvarno dobro

Popularna pevačica Dua Lipa vlasnica je mnogobrojnih hitova. Ljubav prema muzici nasledila je od svog oca, koji se takođe bavio muzikom.

Naime, Dukađin Lipa (54) bio je član jednog popularnog rok benda.

Ono što je mnogim ženama zapalo za oko jeste upravo fizički izgled Lipinog oca, koji neodoljivo podseća na Marlona Branda iz mlađih dana.

Dua Lipa
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Pevačica često na društvene mreže objavljuje fotografije sa svojim ocem, te je na taj način postao još više zapažen.

“Moj je tata uvek na mojoj strani. Iako sada u Londonu imam oko sebe veliki menadžment, uvek se nađe u blizini i uvek mi pomogne,” istakla je pevačica.

Njenog oca na Instagramu prati preko 304 hiljada ljudi.

Dua Lipa
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Reklo bi se da je Dukađin Lipa ukrao slavu svojoj ćerki, zahvaljujući svom atraktivom izgledu.

Tata Dukagjin bio je rok pevač, a mama Anesa bavila se turizmom. U osnovnoj školi doživela je prvo razočaranje kada su joj rekli da nema talenat, jer “ne može otpevati visoke note”. Usledio je novi šok kada su se iz njenog rodnog Londona roditelji odlučili vratiti na Kosovo kada joj je bilo 11 godina, budući da je otac tamo dobio posao.

“Bez obzira na drugačiji život u Prištini, nastavila sam da pevam, a sa 14 godina počela sam da objavljujem obrade poznatih pesama na Jutjubu. Uvek sam želela pevati. Ne smete odustati i verovati u ono što volite”, rekla je Dua. Sa 15 godina nagovorila je roditelje da je puste nazad u London, kako bi pohađala muzičku školu “Sylvie Young”.

O njoj je brigu vodio porodični prijatelj. Dua je bila u školi ceo dan, a noću je pisala pesme. Prvi uspeh imala je sa singlom “Be The One”, a 2017. je izdala i debi album, koji se prodao u nekoliko miliona primeraka.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/