Za noć je imala DEVETORICU, a do sada je bila sa više od 2000 MUŠKARACA: Međutim, nijedan od njih nije znao njenu VELIKU TAJNU!

Nakon što je prošla kroz rodnu tranziciju, žena koja duhovito tvrdi da je prešla s jednog muškarca na drugog priznala je da je stupila u seksualne odnose sa zapanjujućim brojem od 2.000 muškaraca.

 

U 48. godini, Crystal Warren, stanovnica Brightona u Engleskoj, odlučna je da nadoknadi godine koje je provela kao muškarac upuštajući se u seksualne odnose s muškarcima. Ona je postavila lični cilj da dokumentuje svoja iskustva sa najmanje 3.000 muškaraca pre nego što navrši 50 godina.

 

Priznala je: “Svakodnevno se upuštam u intimne susrete sa drugim gospodinom. Budite sigurni, preduzimam mjere opreza i osiguravam korištenje zaštitnih mjera. Osim toga, važno je napomenuti da ne mogu ostati na jednoj lokaciji za produženi vremenski period, čime se eliminišu sve moguće štete ili posljedice.

 

Od svoje rodne tranzicije prije 14 godina, ušla je u intimne odnose sa nešto više od 2.000 muškaraca, izražavajući svoje iskreno uživanje i želju za još više partnera u svom životu.

 

Prema njenim riječima, s obzirom da je seks često nenamjeran, razgovori o prošlosti su nepotrebni, a ona ne vidi razlog da otkrije svoj prethodni identitet muškarca.

 

Crystal samouvjereno objavljuje da se ne osjeća stid u vezi sa svojom profesijom i da ostaje netaknuta glasinama koje kruže o njenoj umiješanosti u vođenju javne kuće i rad kao prostitutka. Što se tiče statistike, ona s ponosom kaže da je njen lični uspeh uključio zabavu devet osoba u jednoj večeri, uspeh koji je postigao dok je prisustvovao živahnom svingerskom okupljanju.

 

Sa 14 godina, Varenova, ranije poznata kao Christopher Snowden, počela je da oblači majčinu odjeću. Uprkos tome što je u tom periodu imala veze sa muškarcima, ona tvrdi da se nikada nije identifikovala kao gej.

 

Iskazala je da je duboko u svojoj suštini oduvek znala da je žena.

 

Godine 2001. započela je svoj put hormonskom terapijom, a dvije godine kasnije, 2003., počela je transformacija njenih polnih organa. Duboka promjena donijela joj je ogromnu sreću, posebno vraćanje nevinosti.

 

Konačno, uspjela je u potpunosti prihvatiti svoju ženstvenost i doživjeti užitak intimnosti kao žena. Za nekoliko mjeseci nakon operacije, imala je priliku istražiti ovu novopronađenu radost sa preko 100 partnera.

 

Kristal, koja se bavi karijerom modela od tranzicije, otvoreno priznaje da ima jak afinitet prema seksu. Međutim, ona nema želju da tu želju prevaziđe, jer smatra da je ona sastavni deo njenog identiteta. Kada su u pitanju romantične veze, Kristal ima tendenciju da izbegne dugoročne obaveze, zbog čega joj nije potrebno da otkrije svoje intimne sklonosti svojim partnerima.

 

Ona uživa u tome da pokaže svoje tijelo i prihvati svoju ulogu modela.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU         I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin