Za LJUBAVNIKA princeze Dajane svi mislili da je Harijev otac: Evo kako danas izgleda ovaj muškarac (FOTO)

Prošlo je 25 godina od tragične smrti princeze Dajane.

O njenom ljubavnom životu se i dan-danas polemiše u medijima, a svetska javnost decenijama upoređuje fotografije nekadašnjeg oficira Džejmsa Hjuita, njenog nekadašnjeg ljubavnika, s fotografijama princa Harija.

Navodna velika sličnost vojvode od Saseksa sa čovekom s kojim je njegova majka bila u petogodišnjoj vezi osamdesetih godina i danas intrigira, zbog čega mnogi veruju da je zapravo on otac princa Harija, piše Daily Mail.

 

On je svojevremeno te navode demantovao.

– Ne, nisam – kratko je rekao svojevremeno.

Ipak, ti tračevi se nisu zaustavili, a on kaže da je to zato što oni “prodaju novine”.

– Jadan momak, njemu je to teže palo nego meni – rekao je Hjuit.

Ime Džejmsa Hjuita je javnosti postalo poznato 1991. godine, kada je njegova tadašnja verenica obelodanila da je stavila tačku na njihovu vezu zbog njegove afere s princezom Dajanom.

Petogodišnja ljubavna afera princeze i bivšeg oficira vojske trajala je od 1986. godine, nakon što je bio angažovan da joj drži privatne časove jahanja.

Nakon što je afera dospela u javnost, Džejms je više puta optuživan od strane javnosti da je unovčio tu romansu, jer je navodno pokušao da prodaje ljubavna pisma koja mu je princeza slala.

Devedesetih je bio i na ivici samoubistva, a kako je sam priznao u jednom intervjuu 2011. majka Širli mu je spasla život, zbog čega joj je veoma zahvalan.

Nakon toga, doživeo je moždani udar i danas živi sa majkom, a za život zarađuje tako što održava kuće i bašte u bloku u kojem živi njegova majka.

Kako danas izgleda James Hewitt, s kojim je princeza Dajana imala aferu, pogledajte na fotografiji ispod.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/