Za Ksenijom iz Sremske Mitrovice se TRAGA danima: Ceo slučaj liči na NESTANAK Mateja, jedna stvar je ISTA

Devojka Ksenija Lukić (30) iz Sremske Mitrovice nestala je u subotu 26. februara oko tri sata posle ponoći, od kada joj se gubi svaki trag

Naime, Ksenija je šetala sa dečkom na Petrovaradinu i dok su prelazili Varadinski most ona je naprasno nestala.

Njena sestra u razgovoru za beogradske medije nije mogla da precizira kako je devojka bila obučena u trenutku nestanka, a ni neposredno pre, Kseniju niko nije video osim dečka sa kojim je poslednji put bila u kontaktu.

Policija je odmah u subotu obavila razgovor sa Ksenijinim momkom A. S., koji je navodno policiji prijavio nestanak i rekao da je ona otrčala ka mostu posle svađe s njim.

– Vraćali smo se iz Petrovaradina i posvađali smo se. Ona je potrčala ka mostu. Video sam kako je skočila u Dunav. Nisam uspeo da je stignem i sprečim je u tome – navodno je ispričao mladić u policiji, posle čega je odveden na ukazivanje lekarske pomoći u Kliniku za psihijatriju u Novom Sadu.

– Dečko je bio vidno uzrujan i van sebe. Usplahireno je pričao, pa je bilo neophodno da mu se pruži adekvatna medicinska pomoć. Takođe, sve te njegove izjave se proveravaju, s obzirom na to da nije bio baš u najboljem psihičkom stanju – prenosi Kurir.

Ceo slučaj ovog nestanka pdoseća na slučaj Mateja Periša, momka koji je nestao u Beogradu, a jedna stvar koja daje sličnost oba slučaja je da su, kako se pretpostavlja za Mateja Periša, tako se i za sad zna da je Ksenija nestala nakon što je uskočila u reku.

 

GLEDAJTE NAJPOPULARNIJU SERIJU TRENUTNO ALPARSLAN – KLIKNI NA SLIKU ISPOD 🙂

 

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin