VRISKA, ČUPANJE, ZAPOMAGANJE: Zatekla muža kako troši pare na ljubavnicu

Vriska, hrvanje, čupanje, zapomaganje. Upravo se tim riječima može opisati ono što se dogodilo 20. decembra u meksičkom tržnom centru Galerías Metepec, u jednom od hodnika ispred zaprepašćenih građana…

 

Kako prenose tamošnji mediji, sukob dvije žene isprovocirala je bračna preljuba, te je svjedocima incidenta bilo potrebno čak nekoliko minuta da zaustave krvoproliće.

 

Fizički obračun započela je supruga koja je zatekla svog muža kako troši božićni bonus na ljubavnicu, a što su potvrdili i svjedoci koji su naveli da je muškarac svoju dragu bezuspješno uvjeravao da je potpuno pogrešno protumačila situaciju.

 

“To mi je koleginica s posla, samo sam pristao da joj pravim društvo u obilasku prodavnica, moj božićni bonus i dalje se nalazi na mom računu”, uvjeravao je bijesnu gospođu, ali potpuno uzalud jer mu je odvratila kako već neko vrijeme zna da je vara.

 

“Čekaj, ti misliš da sam toliko glupa? Dobro, da vidim. Gdje je ti novac? Hajde, donesi ga”, vikala je supruga i pritom čupala suparnicu za kosu, nesretnicu koja je toliko zapomagala da je dojurilo i osbezbjeđenje tržnog centra.

 

Dio incidenta građani su zabilježili mobilnim telefonima, ali zasad se mogu vidjeti samo fotografije koje su osvanula na društvenoj mreži X. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin