VRATIO JOJ NOVČANIK, U NJEMU BILO PISMO Kad ga je pročitala, ostala je bez teksta

aylor Sloan izgubila je novčanik u kojemu je bilo nešto novca, njezina osobna iskaznica i bankovne kartice. Ugodno se iznenadila kada joj je desetogodišnji dječak vratio novčanik koji je slučajno pronašao. Osim što je postupio ispravno, poslao joj je i pismo koje ju je jako razveselilo.

novcanikxoxo

Poslao joj je novčanik na kućnu adresu, samo tri dana nakon što ga je Sloan izgubila. Uz novčanik, stiglo je i kratko pismo.

Dječak, Nasim Lawrence, napisao je: “Draga dospođo Sloan, znam kako je to izgubiti nešto. Zato sam se pobrinuo da dobijete svoj novčanik natrag. Nadam se da sam vas razveselio jer vam je vraćena osobna i novac. Drago mi je da sam ga pronašao, a ne neka loša osoba koja bi ga ukrala. Doimate se kao vrlo draga osoba koja radi dobre stvari za druge ljude, pa sam i ja želio učiniti nešto lijepo za vas. Plus, činim ispravnu stvar”.

pismo6

Iskreno pismo dječaka dirnulo je vlasnicu novčanika. “Učinio je dobro djelo. To pokazuje ako dolazi iz dobre obitelji”, rekla je Taylor zainteresiranim novinarima.

Nasim je, tako, postao slavan. Vijest o njegovoj gesti došla je i do školskih kolega, pa mu je čestitao čak i ravnatelj škole koju pohađa. Taylor je razgovarala s njegovom mamom i odlučila mu poslati novčanu nagradu i vrećicu bonbona.

“Napisala sam i ja njemu pismo. Nadam se da ćemo postati prijatelji i nastaviti se dopisivati”, rekla je 22-godišnja Taylor.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)