VRAČARE uzele SLIKU PUTINA pa NABACALI ZMIJURINE preko NJEGA – A tek šta URADIŠE sa ZELENSKIM ako OVO VIDE prevrnuće IM SE ŽELUDAC

Mir između Rusije i Ukrajine je na pomolu u novoj godini, predvidela je u sredu grupa šamana i iscelitelja u glavnom gradu Perua Limi, prenosi Rojters.

Na vrhu brda, šamani, obučeni u tradicionalnu andsku odeću, dočekali su predstojeću godinu u ceremoniji pročišćenja koja je uključivala cveće, tamjan, zmiju i fotografije ukrajinskog i ruskog predsednika.

– Sve će se ovo smiriti. Doći će mir, spokoj. To smo videli – rekao je šaman Kleofe Sedano, predviđajući da će mirovni sporazum biti potpisan do avgusta.

 

Podsećamo, ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski nedavno je predložio mirovni plan u 10 tačaka, dok je Moskva odbacila bilo kakav sporazum koji ne podrazumeva priznavanje Hersonske, Krimske, Zaporoške, Donjecke i Luganske oblasti kao dela Rusije.

Ceremonija koja se održava svake godine krajem decembra uključuje cveće, listove koke i lobanje na zemlji. Ovaj put tu su bile i slike Putina, Zelenskog, ali i drugih svetskih lidera.

Šamani su pored dobrih vesti, takođe upozorili na prirodne katastrofe.

– Sledeće godine će biti zemljotresa, ali ne u glavnom gradu Perua, na drugom mestu, uglavnom u inostranstvu u severnom delu Amerike, što bi mogle da budu SAD… biće mnogo tragedija, uglavnom klimatskih – rekao je šaman Valter Alarkon.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin