“Voleo bih to dete, čuvao ga i pazio”: Zoran SKRHAN nakon saznanja da je njegova bivša žena UBILA bebu

– Nemam reči, ne mogu da poverujem da je ubija nedužno dete. Brinuo bih o tom detetu, kao što već brinem o našim četvoro dece. Voleo bih ga, čuvao i pazio. Da sam znao da je trudna, obradovao bih se kao i za svako do sada. Ja obožavam decu… Ja sam bio jedinac, želja mi je bila da imam puno dece. Mrzim samoću.. – priča za “Blic” vidno potreseni Zoran M. u čijem je zamrzivaču u Zemunu nađeno telo novorođenčeda.

Istakao je i da bi želeo da je vidim i da se pogledaju oči u oči, kako bi joj rekao sve što ima.

Kako kaže, nikada nije mogao ni da pretpostavi da ona to može da uradi.

– Živeo sam sa njom 27 godina, nisam mogao ni da zamislim da je mogla da uradi ovakvu stvar. Stalno se pitam kako je moguće da neko uradi tako nešto? – priča Zoran.

Istakao je i da kada se žena porodila 2016. godine, kako smo saznali iz Tužilaštva, bio u Malom Požarevcu sa decom.

– Zajedno sa decom odlazio sam u Mali Požarevac, uglavnom smo tamo išli leti da pomažemo mom oci koji je živeo tamo. Ali ne mogu tačno da se setim, trenutno sam u velikom šoku – kaže Zoran.

Istakao je i da nije video stomak, te da uopše ne zna kada je bila trudna sa tom bebom.

– Ja ne znam kada je ona bila trudna, a opet kada je bila trudna sa poslednjim detetom nismo znali do sedmog meseca, zato što je ona malo punija – dodaje naš sagovornik.

Napominje i da ne zna da li je imala neki strah koji je možda naveo da učini ovakvu grozotu, ali da ne postoji stvar koja može da je opravda.

– Ne osećam se dobro od dana kada sam to video. Nikada neću zaboraviti taj prizor. Dete je bilo toliko malo, siguran sam da je u pitanju novorođenče. Toliko je bila laka, malena beba, kažem vam kao vekna hleba – priča drhtavim glasom Zoran.

Kako kaže, prvo dete je umrlo u stomaku.

– Naše prvo dete je preminulo u Lidijinom stomaku, znala je koliko mi je bilo teško. Šokiran sam.

Podsetimo, kako je saopšteno u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušana Lidija M. (45) zbog sumnje da je neutvrđenog dana tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete.

Sumnja se da je Lidija M. lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola tako što je, nakon što se porodila na podu kupatila u kuće u Zemunu, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa, i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

Upravo je on i pronašao nesrećno dete kada je krenuo da čisti zamrzivač koji se pokvario.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *