VOLELI smo ih u SERIJI POKUCAJ na MOJA VRATA – Ali na ŽALOST NJIHOVA LJUBAV u PRAVOM ŽIVOTU SE ZAVRŠILA

Hande Ercel se iznenađujuće rastala od glumice Kerem Bursin i izbrisala fotografije svoje bivše ljubavi sa svog naloga na društvenim mrežama. Glumica nije uklonila fotografije iz turske serije You Knock on My Door (Sen Cal Kapimi) na kojoj su oboje glumili.

Hande Ercel i Kerem Bursin upoznali su se na snimanju turske serije You Knock on My Door (Sen Cal Kapimi) i svoju vezu otkrili putem fotografija sa odmora na Maldivima.

 

Kerem Bursin i Hande Ercel potvrđuju da su bili u vezi

Par se zabavlja od 2021. godine, a nedavno su raskinuli. Ni Hande Ercel ni Kerem Bursin nisu komentarisali njihovu vezu.

U nastojanju da spase njihovu vezu, Kerem Bursin je zamolio svoje prijatelje za podršku da se pomire sa svojom ljubavnicom. Međutim, Hande Ercel je bila odlučna i rekla je svojim prijateljima da je “Sve je gotovo, nema povratka”.

Hande Ercel nije dala nikakvo objašnjenje za svoju vezu. Prvi potez došao je od nje. Izbrisala je svoje fotografije sa Keremom Bursinom objavljene na svom Instagram nalogu. Nije izbrisala njihove fotografije iz turske serije You Knock on My Door (Sen Cal Kapimi).

Set Turk'sh serije You Knock on My Door (Sen Cal Kapimi)

Nije jasno kako bi Kerem Bursin odgovorio na ovaj potez.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)