Volela je muža naše glumice, pravila SKANDALE u rijalitiju: Ovako danas izgleda FATALNA pevačica (FOTO)

Pevačica i glumica Jasmina Medenica punila je novinske stupce skandalima koje je pravila. Medenica, koja je glumila ženu čuvenog Sekule (“Sekula i njegove žene”, “Sekula se opet ženi”), je bila ponosna na tu ljubav, a pričalo se da je upravo ona bila “jabuka razdora” između slavne glumice i režisera. Ipak, to je uvek zdušno negirala.

– Ludo sam volela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželela da odem negde i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i srećan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali. Dragoslav mi je svako jutro ostavljao poruku na jastuku sa ružom na kojoj je pisalo: “Volim te najviše” – otkrila je u jednom intervjuu.

Printscreen/Instagram

Postojao je i razlog što su priče da je Snežani preotela muža bile sve glasnije, jer su odmah po njihovom razvodu Jasmina i Dragoslav počeli da žive zajedno.

– Oni su se sudski razveli, a ja sam ga ubrzo posle toga upoznala. Ne želim da se plasira priča da sam ja rasturila njihov brak jer to nije istina – branila se Medenica od ovih navoda.

Ljubav Jasmine Medenice i Dragoslava Lazića bila je velika, tvrdi ona, ali nije istrajala.

– Pukla je od ljubavi. Nismo mogli više da podnesemo tu strast i želju da stalno budemo zajedno. Tako nešto se desi samo jednom u životu. Ljubav je čudo. Vrela krv je opsesija koju malo ko doživi na pravi način u životu – ispričala je Medenica, koju mnogi pamte i po učešću u rijalitiju “Farma”.

Inače, Medenica i Vesna Vukelić Vendi potukle su se svojevremeno tokom snimanja emisije “Pres pretres”, a animozitet koji vlada između njih je odavno poznat javnosti. Nakon svih skandala koji su pratili njeno učešće u rijaliti programu “Farma”, Jasna je duže vremena boravila u Sjedinjenim Američkim Državama. Medenica, sudeći po fotografijama koje deli sa svojim pratiocima na Instagramu i dalje izgleda lepo i poželjno.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)