Vikend prevare: ON NA RAGBI UTAKMICE, ONA HOPA CUPA SA BIVŠIM

0

Jedan Britanac je bio ubijeđen da je našao ženu svog života, a onda je saznao šta njegova djevojka zaista radi svakog vikenda dok on nije tu.

 

“Ja imam 29, a moja djevojka 27 godina, i u vezi smo dvije godine. Mislio sam da sam najsretniji muškarac na svijetu, ona se prema meni ponaša kao da sam kralj, điđi miđi je nevjerovatan i uvijek je spremna da isproba nove stvari – priča on i dodaje:

 

“Kada se prošlog avgusta uselila kod mene, bio sam ubijeđen da je samo pitanje vremena kada ću je zaprositi. Jedini problem koji smo imali od početka veze je činjenica da se ja profesionalno bavim igranjem ragbija zbog čega sam odsutan skoro svaki vikend.

 

Međutim, ona se nikada nije bunila zbog toga i kada bih je pitao šta će da radi u subotu i nedjelju, dobijao bih odgovor:
“Ne brini, izlazim s djevojkama…”

 

Ili bi rekla da ide kod svoje sestre. Ali, sve se promijenilo prošlog mjeseca. U nedjelju sam se ranije vratio kući i zatekao sam praznu kuću. Budući da ona mrzi kada ostavim prljavi dres danima u torbi, odmah sam ga izvadio i stavio u korpu za veš. Tada sam u korpi primijetio njen najseksipilniji donji veš. To mi je bilo čudno i pitao sam se šta će joj, kad ja nisam tu – objašnjava mladić.

 

“To je probudilo crv sumnje u meni, i te večeri nakon što je ona zaspala, pregledao sam njen telefon. Znam da je to bilo ružno sa moje strane, ali sam imao osjećaj da nešto nije u redu. A onda sam na Snapchatu pronašao poruku njenog bivšeg dečka: Juče je bilo sjajno, baš sam uživao u našem zajedničkom vikendu – navodi Englez.

 

“Bukvalno mi se sve srušilo. Pregledao sam druge poruke i ispostavilo se da su se njih dvoje viđali skoro svaki put kada sam ja bio odsutan. Znam da je bilo sebično s moje strane očekivati da ona sama sebi nađe zabavu dok sam ja odsutan, i pitam se da li sam ja kriv što me ona vara – očajan je on. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *