Vidi se da joj je TEŠKO: Nakon saopštenja da se RAZVODI od Duška, JK podelila EMOTIVNU objavu (FOTO)

Pevačica prolazi kroz težak period

 

Nakon objavljenog saopštenja da se razvodi od Duška Tošića posle 14 godina braka, Jelena Karleuša je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju svoje pokojne majke Divne.

 

Svi znaju koliko je teško podnela smrt majke Divne, a često je se i priseća i objavljuje njene fotografije na društvenim mrežama, pogotovo kada joj je teško kao što je sada, s obzirom na to da pevačica prolazi kroz jako težak period.

 

 

Podsetimo, Karleuša je putem svog Instagram naloga objavila saopštenje da se razvodi od Duška Tošića:

 

 

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice.

 

Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno.

 

Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo.

 

Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada.

 

Neću se više oglašavati ovim putem.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)