(VIDEO) Sinu u školsku torbu stavila diktafon pa se zaprepastila onim što je čula / Louisiani

(VIDEO) Sinu u školsku torbu stavila je diktafon pa se zaprepastila onim što je čula / Louisiani

Dječak Camden Davis dijagnosticirao je autizam pa ga je majka upisala u posebnu školu kako bi mu olakšao život, no stvari su postale lošije. Camdenu Davisu iz Baton Roguee u američkoj saveznoj državi Louisiani dijagnosticirao je autizam te ga je njegova majka odlučila upisati u školu po imenu Hope Academy koja se oglašava kao škola za osobe sa posebnim potrebama, prenosi “Večernji”

 

 

Nakon nekog vremena njegova majka Milissa shvati da je dječak iz škole dolazi vidno uznemiren te je odmah znala da nešto nije u redu.

 

U njegovu školsku torbu zbog toga je 2018. godina, kada je dječak imao 12 godina, stavila je uređaj za snimanje kako bi otkrila što se događa u nastavi, a ono što je na njemu čula, zaprepastilo ju je.

 

Camden je bio zlostavljan u školi, no to nisu činila drugu djecu, kao što je majka sumnjala, već profesori.

 

– Htjela sam vrištati i plakati jer je bilo jako loše. Pomisao kako sam sina svaki dan slala ondje, a da nisam znala što se događa, dotukla me-reklama je očajna majka nakon što je otkrila kako se dvije profesorice ponašaju prema njezinu sinu, zbog čega su i dobile otkaz u školi u kojoj je 12-godišnjak pohađao.

 

Sve je počelo kada je majka primijenila da se dječačko ponašanje promijenilo, no ne na bolje, već je postalo agresivno, depresivno i nasilan.

 

Požalila se školski odbor, no oni nisu ništa učinili pa je majka odlučila uzeti stvar u svoje ruke. U torbu mu je ubacila diktafon i snimala što se događa u školi. Otkrila je kako joj sin zlostavlja dvije profesorice.

 

– Da vidimo što smo učinili s njim uj… javnoj školi. Ne bi izdržao ni minute – čuje se na snimcima dok se na drugoj profesorici pregovara zato što ne piše da mu govori kako zbog toga ne može sjediti s drugim učenicima.

 

Direktorica škole Lisa Stone odmah je dala otkaz dvjema profesoricama te se ispričala za incident. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin