VIDEO SAM SAMO NJENO LICE I ODMAH SAM SE NA NEVIĐENO OŽENIO: Kad je stigla, zanemeo sam od šoka, Bog mi je za sve VRATIO

0

Bosanac Medardo iz sela Pogar kod Vareša živi sam u planini i kaže da mu samo žena nedostaje kako bi upotpunio svoju svakodnevicu na selu. Priznao je da je pokušavao da nađe saputnicu, ali svaka ode kada vidi koliko ima obaveza.

Međutim, posle jedne emisije, ovom čoveku se sreća se osmehnula i izvesna gospođa mu se sama javila preko Facebook-a. Živela je u Švajcarskoj, ostvarena je, ima decu i uglavnom radi preko interneta.

– Javila mi se sa željom da se upoznamo. Ona je rodom iz Modriče, tamo joj majka živi i sada je tamo. Vratila se iz Švajcarske kada je ostala bez posla, nije više mogla da plaća stan. Rekao sam joj da dođe, da probamo, pa ćemo videti kako ćemo se složiti. Tako je i bilo – započinje priču Medardo.

Medardo
foto: Printscreen Youtube – ALEN AVDIĆ

Kada je ugledao na vratima, šokirao se.

– Ja sam video njeno lice preko slike i svidela mi se. Sedam godina je mlađa od mene. Ali, kada je stigla, iznenadio sam se. Nisam video veću i krupniju ženu uživo. Ali, šta da radim, rekao sam joj da dođe i gotovo. Savetovao sam je da se više kreće, da ne postane invalid. I ona je to u početku i htela, a onda je pao sneg i zatvorila se u kuću. Plašila se da negde ne padne. Rekao sam joj da ima fore do proleća da se promeni. Uvek sam se šalio da mi Bog da ženu od 120 kg, a ono mi posla od 240 – kaže Bosanac kroz šlui dodaje da su počeli zajedno da žive malo pre Božića 2023. godine.

Isitče da je znala sve i čime se bavi i u kakvu kuću dolazi.

– Imam 2 štale pune životinja. Pored toga i zemljište, petoro kučića, konja. Obaveze po ceo dan. Ali, ona nije ni jednom ušla u štalu. Odmah na početku je rekla da to ne želi i ja je nisam primoravao. Nije ni znala – objašnjava.

Medardo
foto: Printscreen Youtube – ALEN AVDIĆ

Najviše mu se svidelo što je imala blagu narav.

– Imala je jednu mnogo dobru osobinu, kod nje nije bilo galame, niti vike. Uopšte se nismo svađali. Nikada mi nije prigovorila šta će ti ovaj ili onaj, niti kada sam se vratio kuću.

U međuvremenu je našla i posao.

– Dok je bila kod mene, našla je i posao. Kablovi su svuda bili po kući. Ja se ne razumem u kompjutere, ne znam ni kolika joj je plata bila. Ali, bila je vrlo poštena. Kad je raspremala po kući, našla je neke evre koje je moja pokojna majka čuvala i sve mi je odmah prijavila.

Bili su zajedno oko godinu dana, iako se trudila da se prilagodi okolini, nije uspela. Čini se da su neke prepreke bile nepremostive.

Medardo
foto: Printscreen Youtube – ALEN AVDIĆ

– Bila je zadovoljna, bilo je tu i ljubavi. Ali, nije više mogla da izdrži, najviše joj je smetao sneg i hladno vreme. Taksijem je morala da se spušta do grada, ja nemam kola. Čak je i njena ćerka sa zetom obilazila kod mene. Rastali smo se u miru. Poslala mi je i trista maraka kad je otišla, da mi se nađe. I danas se čijemo i dopisujemo.

Trudio se da joj ispuni sve što je želela.

– Naučio sam je da pravi sir. Iako nije bila vešta u kuhinji, mesila je hleb i to sam joj pokazao. Imali smo malo bašte. Htela je kokoške, nabavio sam joj, a nikad nije otišla do njih, pa sam ja imao još jednu obavezu.

Ali, nisam joj ništa zamerao, kao ni ona meni. Znala je koliko imam životinja, da je kuća stara 100 godina, i ćerka joj je rekla da joj je fino ovde. Za sve treba volja, ako hoćeš, možeš sve uradili, ako nećeš, onda ide teško – priča Medardo i dodaje:

– Eto, kako je Bog namestio da odavde ode u manastir “Ostrog” u Crnoj Goru. Godinama je želela da ga poseti i nikako joj se nije dalo. Na kraju sam joj dao pare da ode, ja nisam mogao zbog stoga, a htela je da idemo zajedno.

Posle razlaza su ostali u odličnim odličnim odnosima.

– Našao sam čoveka koji joj je prevezao sve stvari. Imala je i novca kada je otišla. Plakala je na rastanku, krivo joj je bilo što odlazi, ali nije više mogla da izdrži.

Opet pije kafu sam.

– Samo što je stigla ova žena kod mene, javila mi se jedna iz Slovenija, koja je rekla da pristaje na sve i da bidmo mi zajedno obavljali sve obaveze. Ali ja nisam hteo da pogazim reč. Neobično mi je otkako je otišla, opet kafu kuvam sam i ulazim u praznu kuću – zaključuje i nada se da će uskoro naći idealnu lepšu polovinu.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *