(VIDEO) Prišao beskućniku i postavio mu jedno pitanje: Kad je počeo da plače, promenio mu je život

(VIDEO) Prišao beskućniku i postavio mu jedno pitanje: Kad je počeo da plače, promenio mu je život

Jedan beskućnik iz SAD -a se proslavio na TikToku -u niti je dužan, ne znajući da će mu dva nepoznata momka upravo promeniti život.

Oni su, iz samo njima znanih razloga rešili da ulepšaju beskućniku Enrikeu život postavivši mu samo jedno pitanje:

 

– Koji je tvoj san?

 

Kada im je rekao da bi voleo da ima svog kamiončića za prodaju hrane, istog trenutka je počeo da se plasira. Kasnije su u razgovoru s njim saznali da živi u napuštenoj kombinaciji i da u toku dana nema novca maltene ni za hleb.

 

Momci su potom odveli beskućnicu u prodavnicu u kojoj je pazario namirnice s njima. Bila je to želja da im on pokaže da je zaista tako dobro pripremio brzu hranu kao što kaže.

 

Nakon što su se uverili da je to istina, oni su ga šokirali – dobio je svoje vozilo za prodaju brze hrane.

 

Beskućnik je prvo zanemario, a onda je doživio još veće iznenađenje. Dvije tvorničke aplikacije DREAMR koje kroz donacije ispunjavaju najveću želju ljudi bez nade, objavile su Enrikeovu priču, pa je on za jedno veče uspio postići nevjerovatnih 50.000 dolara!

 

Ne samo što je došao do novca i kamiona, već je prvo veče na otvaranju brzo fuda doživjelo da se formiraju redovi pred njegovim novim vozilom.

 

Momci koji su mu ulepšali život, podelili su flajere na kraju obaveštavajući narod da se besplatno deli hrana, ali uz uslov da po preuzimanju nje ubace koji dolar donacije u teglu na pultu.

 

Tako je Enrike od čoveka bez nade i volje za normalnim životom došao do toga da je postao vlasnik sasvim uspešnog improvizovanog kioska za prodaju brze hrane.(RBSM-RADIO)

 

@charlie

He looks so much happier…🥺❤️ We surprised him w/ a haircut to get ready for his big day tomorrow! 😢 #fypp #kindness #homeless #foru

♬ Inspiration – WavebeatsMusic

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin