(VIDEO) Prišao beskućniku i postavio mu jedno pitanje: Kad je počeo da plače, promenio mu je život

Jedan beskućnik iz SAD proslavio se na TikToku ni kriv ni dužan, ne znajući da će mu dva nepoznata momka upravo promeniti život.

Oni su, iz samo njima znanih razloga rešili da ulepšaju beskućniku Enrikeu život postavivši mu samo jedno pitanje:

– Koji je tvoj san?

Kada im je rekao da bi voleo da ima svoj kamiončić za prodaju hrane, istog trenutka počeo je da plače. Kasnije su u razgovoru s njim saznali da živi u napuštenom kombiju i da u toku dana nema novca maltene ni za hleb.

Momci su potom odveli beskućnika u prodavnicu u kojoj je pazario namirnice s njima. Bila im je želja da im on pokaže da li zaista tako dobro priprema brzu hranu kao što kaže.

Nakon što su se uverili da je to istina, oni su ga šokirali – dobio je svoje vozilo za prodaju brze hrane.

Beskućnik je prvo zanemeo, a onda je doživeo još veće iznenađenje. Dva tvorca aplikacije DREAMR koja kroz donacije ispunjava najveću želju ljudima bez nade, objavili su Enrikeovu priču, pa je on za jedno veče uspeo da zaradi neverovatnih 50.000 dolara!

Ne samo što je došao do novca i kamiona, već je prvo veče po otvaranju fast fuda doživeo to da su se formirali redovi pred njegovim novim vozilom.

Momci koji su mu ulepšali život, podelili su flajere po kraju obaveštavajući narod da se besplatno deli hrana, ali uz uslov da po preuzimanju nje ubace koji dolar donacije u teglu na pultu.

Tako je Enrike od čoveka bez nade i volje za normalnim životom došao do toga da je postao vlasnik sasvim uspešnog improvizovanog kioska za prodaju brze hrane.

 

@charlie

This homeless man has no idea he’s about to make $50,000 in 24 hours…❤️🥺 #fypp #kindness #homeless #foryou

♬ Keep You Safe – Lindsey Ray

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin