Video koji NIKAD NIJE prikazan: Majka Kike Đukić najavila SNIMAK ćerke na dan godišnjice njene smrti

Nataša Đukić nedavno je najavila da će objaviti snimak u kom će otkriti sve dokaze na osnovu kojih tvtrdi da njena ćerka nije izvršila samoubistvo već da je ubijena

 

Majka Kristine Kike Đukić jutjuberke koja je nađena mrtva u svom stanu pre godinu dana, ponovo se oglasila i najavila da će na godišnjicu ćerkine smrti objaviti jutjuberkin do sada neobjavljeni video-materijal.

Nataša Đukić nedavno je najavila da će objaviti snimak u kom će otkriti sve dokaze na osnovu kojih tvtrdi da njena ćerka nije izvršila samoubistvo već da je ubijena.

Međutim, Nataša se predomislila i sada izjavila da će njeni pratioci na to morati da sačekaju:

– Zdravo svima, želim da vas obavestim da neću objaviti video koji sam najavila iz razloga što je iskrslo nešto neplanirano. U četvrtak u 9.30 će biti opelo povodom Kikine godišnjice. U istom periodu na svom kanalu ću objaviti njen do sada neobjavljen video. A na ovaj drugi ćemo morati malo da sačekamo- kazala je Nataša u snimku koji je objavila:

 

Podsetimo, Kikina majka tvrdi da je njena ćerka ubijena i da je imala masnicu na jednom oku, te neprestano pokušava da dokaže svoje sumnje:

– Ćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tela, ispod Kikinog oka videla masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da se ubije, što nije istina – pričala je nedavno Nataša.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin