(VIDEO) KO JE BOGATI DEČKO MILJANE KULIĆ: Nenad je razveden, gradi ZGRADE, ima čak 7 STANOVA, a evo šta misli o ZOLI

(VIDEO) KO JE BOGATI DEČKO MILJANE KULIĆ: Nenad je razveden, gradi ZGRADE, ima čak 7 STANOVA, a evo šta misli o ZOLI

Nenad Macanović ušao je u rijaliti šou Zadruga kao dečko Miljane Kulić. Macanović je uspešni biznismen koji ima, kako je Miljana ispričala, čak sedam stanova i da gradi zgrade.

 

On do sada nije bio poznat javnosti i nije ga nikada zanimalo da bude deo srpske javne scene, a sasvim slučajno je upoznao zvezdu rijalitija.

 

 

Naime, Miljana je ispričala da je Nenada upoznala u cvećari njegove sestre i mame. On do tada nije pratio i nije znao ko je ona, niti ju je gledao u rijalitijima.

 

Mama i sestra su ga pozvali da dođe u cvećaru kako bi upoznao Milanu, koja je došla sa mamom Marijom kako bi kupila cveće. On je posle toga ponudio Miljani da bude kod njega, što je ona i pristala i nekoliko dana spavala kod njega u stanu. Posle toga se i rodila ljubav.

 

Nenad je 1989. godište i ima čak sedam stanova, razveden je i ima dvoje dece.

 

“Željko ga toliko voli, toliko su vezani, razveden je, ima dvoje dece. On radi izgradnju kuća i stanova, ima sedam stanova”, pričala je Miljana, dok se Miki iznenadio: Vidi, Miljanje, uhvatila investitora.

 

Nenad je razgovarao sa Mikijem i otkrio da je u braku bio samo godinu dana.

 

“Žena mi je iz Beograda, bili smo u braku godinu dana, razveo sam se pre dve-tri godine”, ispričao je Nenad, dok se Miljana šalila da bi se on odmah vratio njoj da ga ona hoće.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin