(VIDEO) DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U SARAJEVU: OTAC VOZILOM UDARIO TRUDNU SUPRUGU NAKON ŠTO SE U NJEGA ZABIO PIJANI VOZAČ

0

U Sarajevu se jučer desila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je teške tjelesne povrede zadobila 29-godišnja Sarajka. Da stvar bude gora, Sarajka je u 9 mjesecu trudnoće.

 

Kako je saopšteno iz MUP-a KS, prvo je došlo do sudara između kombija Peugeot kojim je upravljao I.Z. (67) i VW Touarega kojeg je vozio K.H. (27), usljed jačine sudara, automobil Touareg je izletio van ceste na trotoar na kojem se nalazila pješakinja A. H. (29) i udario je.

Djevojka je teško povrijeđena i zadržana je na Klinici za ortopediju i traumatologiju KCUS-a, a policija je ustanovila da je vozač kombija I.Z. bio pijan i izmjereno mu je 1,44 promila alkohola u organizmu.

Crna Hronika je došla u posjed ove stravične nesreće, a kako saznajemo, pijani vozač je vozio oko 100 km/h i zabio se u Touareg koji je ispred kuće krenuo pokupiti svoju trudnu suprugu i dijete (4).

Nažalost, od siline udarca je Touareg udario svoju suprugu koja ga je čekala u avliji kuće.

Kako Crna Hronika saznaje, supruga je zadobila teške tjelesne povrede, te joj se doktori bore za stopalo i trudnoću.

“Još jedan u nizu alkoholičara koji je ugrozio tuđi život, život trudnice i djeteta i doveo u situaciju da se otac gubio i padao u nesvjest”, govori ogorčena svjedokinja za Crnu Hroniku.

 

Kako saznajemo, pijani vozač kombija je 67-godišnji Ibni Zimić.

 

Svjedoci stravične nesreće govore da je Zimić pokušao pobjeći nakon sudara, ali da su ga u svemu spriječile komšije koje su uzele ključeve od vozila.

 

“Pijani vozač je čak pokazivao znakove nasilja dok je bio pod zaštitom policije, dok su ga komšije napadale šta je uradio. Sve se to dogodilo na Sokolju 50 metara iznad osnovne škole, tačnije na pješačkom prelazu gdje je svakodnevno puna ulica djece koja idu u školu i vraćaju se”, rekla nam je svjedokinja.

 

Upozoravamo da je video uznemirujućeg sadržaja.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU –  KLIKNI OVDJE

Pratite nas na  INSTAGRAMU  I  FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *