(VIDEO) 14 GODINA OVA ŽENA NEMA ODNOSE: Duh ne da da joj se približi nijedan muškarac! UHVAĆEN NA DELU

Trejsi Proktor (52) iz Vejkfilda u Engleskoj kaže da 14 godina proganja duh zaštitnik koji ne dozvoljava da joj se približi nijedan muškarac.

Čak su i kamere zabležile neku neobičnu svetlost. Mark i Darel Vernon, koji se bave paranormalnim aktivnostima, posetili su njenju kuću i ubeđeni su da je duh proganja

Ona objašnjava da duh redovno pomera stvari po kući poput ključeva ili naočara, a najbizarnije od svega je to što njenim lutkama voli da svlači donji veš. Često čuje i korake na prvom spratu iako zna da u sobi odakle oni dopiru nema nikoga.

Foto Printscreen
FOTO PRINTSCREEN

Njeni sinovi Glin (31) i Aleks (24) odselili su se i ne žive sa njom. A i biviši i sadašnji parteri su posvedočili da su osetili prisustvo duha.

“To me je zaista u jednom trenutku odvratilo od potrage za partnerom jer sam znala šta će se dogoditi i da neće želeti da ostanu sa mnom u vezi onog momenta kada posete moju kuću”, rekla je Trejsi.

Foto Printscreen
FOTO PRINTSCREEN

Stručnjaci za paranormalne aktivnosti došli su u njenu kuću i uverili su se u njenu priču.

Uhvatili su odraz neke svetlosti kako prolazi preko njene ruke.

“Nešto se zasigurno događa. Trejsi nije luda i uhvatićemo ga 100 odsto”, rekao je Mark. Trejsi ne planira da se odseli iz uklete kuće.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin