Vesna Zmijanac pukla 350.000 EVRA za stan? Pored imanja na Bukulji pazarila još jednu nekretninu

Vesna Zmijanac neretko boravi na svom velelepnom imanju na Bukulji gde je pronašla svoj mir daleko od gradske vreve, a često joj dolazi i ćerka Nikolija.

Kako prenose domaći mediji Vesna Zmijanac je sada na spisak nekretnina dodala navodno još jedan stan u centru grada u beogradskoj opštini Savski venac.

– Vesna spada u red dama koje ne žale da potroše novac na krupne investicije koje se, pre svega, tiču lagodnosti na svakodnevnom nivou. Kada je saznala da se u centru grada pravi novi ekskluzivni kompleks sa konceptom pametnih zgrada, odmah je krenula u realizaciju kupovine – rekao je izvor za Alo i dodao:

– Želela je da ima stan u strogom centru grada kako bi joj sve bilo blizu i na dohvat ruke, posebno sada kada dosta vremena provodi i sa svojim unukama.

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Izvor otkriva da se pevačica odlučila za jedan od najvećih stanova koji je bio projektovan u zgradi i da nije žalila novac kojim ga je platila.

– U ponudi su bili stanovi od 60 do 140 kvadrata, ali se Vesna odlučila za varijantu od 100. Po kvadratnom metru je plaćala 3.500 evra, ali nije brinula brigu ni oko čega. Tim arhitekata je radio na svakom detalju, a ona je samo odobravala rešenja koja su joj nuđena.

Stan je prostran i osim velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, ima dva kupatila, dve spavaće sobe i dve terase.

Iako je reč o strogom centru grada, zgrada ima portira, video-nadzor i obezbeđenje. Sama lamela je ušuškana i opasana ogradama, kompleks je ukrašen i zelenilom, pa pruža neophodne mir i privatnost, koji su Vesni s obzirom na njenu popularnost i prepoznatljivost bili od izuzetnog značaja – rekao je izvor za pomenuti medij i dodao da se pevačica već uselila:

– Vesna je oduševljena organizacijom kompleksa u kojem sada živi. U prizemlju nove zgrade nalaze se restoran, kafe i pekara, gde ona ponekad svrati.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)