Veliku grešku su napravili ljekari, od stresa sam ostao bez kose! SUPRUGA LJUBE PERUĆICE OPERISALA T UMOR! Poslije velika sreća, stigla tuga

Iako Ljuba je osoba koja uvijek u javnosti pokazuje samo osmjeh i ne pokazuje neke nedjelje koje se dešavaju, tokom gostovanja u emisiji Nova je rekao nešto što ga zaista potreslo a ovo se nije toliko i znalo.

 

NAime radi se o njegovoj supruzi Katarini koja je operisala tumor koji je za nju bio bas problematičan, postoji mogućnost sada da su ljekari odgovorni za njenu postoperativnu njegu.

 

Operacija uklanjanja benignog tumora, to jeste cista na jajniku je ila intervencija da se rijesi stanje ali to je uticalo i na njenu plodnost. Ono što se zna jeste da se nakon tih operacija ženina plodnost poveca. Kao dio njene propisana joj je terapija ali to se nedaju trudnicama. Ona je tada dobila kontraefekt kao neke simptome menopauze.

 

Mi smo najprije odlučili da ovu informaciju čuvamo za sebe i onda smo odradili veliki broj testova koji su bili veliki stepeni. Nakon sto je moja supruga dobila trecu dozu hormona ocekivali smo dalje korake.

 

Umejsto toga pretpostavili su joj neplodnost ili in vitro oplodnju nesvjesni toga da je ona već trudna. Ovo iskustvo ne bi pozelio nikome jer je bio jako veliki stres. Tokom cijele trudnoće molili smo Boga i ja i supruga. Noć za plakanje noć za moljenje.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU            I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin