Velike mačke haraju selima i ubijaju decu: Nađena GLAVA devojčice, jedna stvar izaziva dodatnu paniku

Meštane u Indiji terorišu leopardi, a napadi su u zadnje vreme sve učestaliji

 

Leopardi su za dva dana ubili dvoje dece u Indiji, što je izazvalo paniku i ogorčenost među stanovništvom.

Prva žrtva bila je 10-godišnja devojčica Punam Salam koja je prošlog četvrtka u popodnevnim časovima brala povrće u bašti, kada ju je zver napala i odvukla u šumu. Porodica i komšije iz sela Kulsan u saveznoj državi Bopal odmah su krenuli za njom i saterali leoparda u ćošak.

 

Nažalost već je bilo kasno, a užasnuti meštani uspeli su navodno da pronađu samo glavu detata, dok se veruje da je velika mačka pojela ostatak tela, piše Times of India.

 

Vlasti su navele da su ponudile finansijsku pomoć porodici i organizovale patrole po toj oblasti kako bi sprečili nove napade. Takođe su savetovali ljudima da se kreću u grupama.

 

Samo dan posle ove tragedije, u državi Utarakand nastradao je petogodišnji dečak pod sličnim okolnostima. Njega je navodno uhodio leopord dok je šetao blizu kuće, a zatim ga odvukao na obližnju poljanu i ubio.

 

Lokalni šumar Lalit Mohan Negi organizovao je poteru, ali je leopard, uplašen metežom, odmah pobegao u šumu i nije uhvaćen. Napravljen je čak i kavez koji je trebalo da posluži kao klopka za zver, ali je prvobitna potera bila neuspešna, što je izazvalo dodatni strah i paniku u zajednici.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin