VELIKA TUGA! Seka Aleksić na PRAZNIK doživela TRAGEDIJU: “Neka ti je večna slava, dušo moja”

Kada je u pitanju Seka Aleksić, ona je jedna od retkih pevačica koja se ne stidi svog porekla i nekadašnjeg života i o kome je pričala javno, za razliku od njenih kolegica koje su izbrisale i potrudile se da sve slike iz ružnog perioda njihovih života nestanu. Seka se sa svojim roditeljima za vreme rata preselila iz Zvornika u Šabac, a tamo su dobili jednu staru trošnu kuću na korištenje, toliko je ta kuća bila mala da je Seka morala da na samom početku njihovog života tu spavati u školskim prostorijama.

Također, ta kuća nije imala ni struju, kao ni kupatilo pa su se kupali u plastičim kadama.

Njen je otac bio alkoholičar, te je njena majka morala da izdržava celu porodicu. Zbog toga, ona se se samo 15 godia odlučila da počne da peva i to po lokalnim kafanam i birtijama. Ali, da se kolo sreće okreće i Seka je dokaz tome, a ona sada živi u vili koja košta nekoliko miliona a svojoj deci je u mogućnosti obezbediti sav luksuz koji požele.

Pre tačno pet godina Seka Aleksić je izgubila člana svoje porodice, ona je ostala bez oca. Milorad Mića Aleksić koji je imao 60 godina je preminuo posle kraće i teške bolesti na Badnje veče.

Pevačica je skrhana bolom, a uz oca je bila do poslednjeg trenutka. “Putuj sa anđelima, srculence moje! Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike… Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje! Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica.

Istina, to sam i postala i niko nije bio srećniji od tebe kada si saznao da je pevanje moja ljubav! Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Tvoj ovozemaljski život je završen jer si nastavio večni život, mnogo vredniji od ovoga!

Radovaću se i pevati! Otišao si na najradosniji dan! Doživeo si da u krilu drziš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je večna slava, dušo moja! Tvoja ponosna ćerka”, tada se oprostila Seka Aleksić od svog oca.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin