Connect with us

Ljubav i Strast

VATROGASAC MIHAJLO imao VREO s*x sa ZAGREBČANKOM u sred BEOGRADA, sada sam SHVATIO zašto su NAJBOLJE, ovo nismo očekivali

Published

on

Te godine Zagreb mi je bio prilično dosadan. Iste stvari su mi se već dugo dešavale. Posao, kuća, drugarice … Frajera nigde nije bilo, niko mi se nije sviđao. Rešila sam da napravim profil na jednom sajtu za upoznavanje, i probam tu da pronađem nekog. Kuckala sam sa likovima danima, ali mi je najveću pažnju privukao Mihajlo iz Beograda. Radio je kao vatrogasac. Visok, crn zgodan frajer, pravi šmeker sa puno smisla za humor.

Predložio mi je da odem kod njega za Novu godinu, rekao mi je da slobodno povedem koga hoću ako želim, a ja sam povela svoju drugaricu Izabelu.

Lepo nas je ugostio, pokazao Beograd, Novu godinu smo dočekali u jednom elitnom restoranu. Mihajlo, njegov drug Nenad, Izabela i ja. Mnogo smo se napili, jedva da smo uspeli da se vratimo u stan, ali smo slavili i dalje, u stanu.

Jednog trenutka sam pošla do toaleta, videla sam da Mihajlo ide za mnom, čim sam ušla samo je na brzinu stao iza mene, podigao mi je haljinicu i pomerio tange u stranu, već sledeće sekunde je bio u meni.

Krenuo je da nabija vrlo tvrd, veliki k*rac u moju ribicu, jako brzo žestoko.

Prijalo mi je sve, njegov parfem koji se osećao čim je ušao u toalet, njegov k*rac, cela ta situacija.

Nabijao ga je jako, brzo, već je bila skroz vlažna. Čula sam korake bilo mi je jasno da neko dolazi, otvorila su se vrata to je bio Nenad, prilično ironičnim glasom je rekao: – ,,Tebra daj je malo meni“ – a onda nastavio da se smeje.

Mihajlo je samo zakucavao ku*ac u mene dok je Nenad pružio ruku i izvadio moju sisu iz haljinice, počeo je da je stiska, htela sam da se nekako pomeri ali sa druge strane jako mi je prijao njegov dodir, nekako je lepo dodirivao, prijao je.

– ,,Odoh ja da napalim drugaricu pa vi dođite za koji minut“ – rekao je Nenad a vrata od kupatila su se nakon par sekundi zatvorila.

– ,,Želiš da odemo tamo“ – pitao me je tada Mihajlo napaljenim glasom, a njegov ku*ac je samo ulazio jako u moju P Rekla sam mu da želim, ne znam zašto ali jako sam bila nap*ljena.

Izvadio ga je, krenuli smo ka sobi i zatekli Izabelu kako puši Nenadu, sisala je gl*vić, i već nije imala ništa na sebi.

Mihajlo je seo do Nenada, a ja sam se spustila i krenula da mu ga p*šim, najbolje što sam umela. Želela sam da zapamti to puš*nje za ceo život.

Nisam gledala šta radi Izabela, ali sam čula da i ona sve vreme p*ši Nenadu, jeste nam bilo lepo ali se sa druge strane osećala neka neprijatnost u vazduhu. Tako da sam ustala, uhvatila Mihajla za ruku i otišli smo u spavaću sobu.

Ništa nije komentarisao, samo me je gledao na*aljeno, gurnuo na krevet i naleteo na mene.

Raširio mi je noge i ušao u mene, krenuo je da me j*be polako, lagano, da me ljubi po vratu, dirao je moju levu sisu dok sve to radi.

Mešao je kukovima, to mi je jako prijalo, činilo mi se da pogađa svaku bitnu tačku u mojoj ribici, prijao mi je jako.

Pogledao me je bezobrazno, uhvatio me je za vrat, stegao i krenuo je da nabada baš jako, počela sam da stenjem, vrištim.

Čulo se kako Izabela stenje: – ,,Evo drugarica dobija po pi*kici, sad ćemo i tvoju da razbijemo devojčice“.

Samo sam jahala bez stajanja, jako napaljena, klito*is mi je bio tvrd kao kamen.

-,, Napunio sam ti pi*ku lepotice, gotov sam“ – mnogo me je iznenadilo to što me je napunio, bila sam šokirana, samo sam ustala sa njegovog kurca, dok je sp*rma curila svuda.

Otišla sam u toalet, oprala svoju ribicu. Čulo se da se Izabela i onaj još je*u. Otišla sam u sobu, legla pored njih, posmatrala sam ih i krenula da trljam svoju ribicu, jako.

Posle tuširanja smo se obukli, i sedeli opet u dnevnoj sobi, onako kao da se ništa nije desilo, sasvim normalno, bez trunke stida i srama. Te večeri smo se vratile za Zagreb. Udaljila sam se od Izabele, nekako ne znam ni sama zašto.

Šta vi mislite o ovoj mojoj, koju sam vam sad napisala?

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Ljubav i Strast

BIO SAM NJEN NAPALJENI VODIČ KROZ EGIPAT: Dok se autobus provlačio kroz pustinju, grickala je moj nabrekli ud i dovodila me do ludila

Published

on

Odmah po završetku studija imao sam sreće da nađem posao u struci – turistička agencija iz Beograda ponudila mi je posao vodiča koji sam oberučke prihvatio. i.

Na aerodromu sam okupio putnike i pri obraćanju primetio nekoliko zanimljivosti. Grupa je bila velika i šarenolika – bilo je dosta porodica i parova, ali je bilo i devojaka i žena koje su već bile obučene za more – u majičicama, suknjicama, šorčićima, japankama i sandalama, a ja sam apsolutno bio u centru pažnje i sve su me pažljivo slušale.

U holu me je sačekao mladi bračni par sa malim detetom i jedna gospođa koja je sama došla na odmor.

Već na aerodromu primetio sam njenu gusto kovrdžavu dugu plavu kosu, ten koji je već bio taman i krupne oči koje su gutale svaku moju reč.

Iako je imala negde oko 45 godina, izgledala je sjajno – preko gornjeg dela kupaćeg imala je mrežasti ogrtač koji je više pokazivao nego skrivao, a obukla je kratak šorc i obula japanke.

Na spisku putnika video sam da se zove Lidija. S*ksi ime, zar ne?

Za dva dana je došao na red izlet u Kairo za koji se i Lidija prijavila i radovao sam se tome što ću je ponovo videti.

 Ušla je i pogledala unutrašnjost autobusa, a kada me je primetila kako sedim odmah iza vozača, smestila se sa mnom u sedište.

„Ja ću ovde, sa tobom. Može?“

„Naravno, raskomotite se“, odgovorio sam i dao znak vozaču da krene.

Obratila mi se ozbiljno:

„Ti i ja imamo problem.“, rekla je ozbiljno, na šta sam se okrenuo ka njoj i ispitivački je pogledao.

„Prvo, nemoj da mi persiraš. drugo, obećao si mi da ćeš da me častiš pićem i nisi.“

Vozili smo se mračnim putem kroz pustinju, a u autobusu je bila uključena klima. Lidija, ponovo u šorcu, majici i japankama, naslonila se na moje grudi, nabijajući mi svoju kovrdžavu kosu pod nos. Prebacio sam duks preko nas kako bi nam bilo toplije. Lidija se sve više privijala uz mene i ušuškavala, a desna ruka joj je bila na mom stomaku i nežno me je njom mazila

.Spustio sam se koliko sam mogao, kako bi joj bilo udobnije i kako bih joj dao znak da mi njeno društvo prija.

Podigla mi je majicu i krenula da me mazi po stomaku, na šta sam ja počeo da nju češkam po dnu leđa.

Tiho je zaječala i uradila nešto čemu sam se nadao – zavukla je ruku u moje bermude, lako našla put do gaća i svojim dlanom dodirnula moj k*rac koji je već uveliko bio tvrd kao kamen.

„ Bila je spretna sa jezikom, sjajno se ljubila, a još spretnija sa rukom kojom je uveliko drk*la moj ku*ac na istovremeno čvrst i nežan način, pokazujući veliko iskustvo.

Pošto sam potpuno izgubio razum, na trenutak sam je uhvatio za ruku, dajući joj signal da stane.

„Svr*ićeš?“, pitala me je šapatom, na šta sam se nasmejao.

Oslušnuo sam autobus i delovalo mi je da svi spavaju.

„Ma da nas ne čuje neko“, šapnuo sam joj na uvo, probijajući usta kroz njenu gustu kosu, što ju je dodatno napalilo.

„Ne brini, neće niko“, šapnula mi je i spustila se.

Podvukla se pod duks kojim smo bili pokriveni, spustila je moje bermude i gaće i počela da mi puši.

Bila je tako vešta da to nikada pre (a ni posle) nisam doživeo. Ljubila ga je, lizala, sisala, grizla, dahtala u njega, kao da je komunicirala sa kurči*om koja se zbog toga pretvorila u čudovište. Rukom ga je nežno mazila, povremeno nabijajući svoje oštre nokte u jaja, što mi je stvaralo neverovatan užitak.

Mislio sam da ću pući.

Pogledao sam vozača preko ogledala i činilo mi se da ne vidi šta se dešava samo nekoliko metara iza njega. Vozio je, slušao arapsku muziku i gledao pusti mračni put, osvetljen samo njegovim farovima.

Povukao sam joj glavu ka sebi i šapnuo:

„Au bre, ti nisi normalna, šta mi radiš!“

Osmehnula mi se i krenula je da spušta glavu kako bi nastavila *ušenje. Zadržao sam je i šapnuo:

„Čekaj, gde da prskam?!“

Opet se nasmejala i samouvereno spustila glavu kako bi nastavila da ga duva.

Ljudi moji, šta je to bilo! Sakrivena ispod duksa, u ritmu arapske muzike koja je išla sa razglasa pušila je k*rac tako vešto, da sam, kada sam došao do vrhunca, čvrsto stegao njenu glavu i krenuo da joj punim usta sp*rmom.

Uživala je. Nabila mi je nokte u butine i jaja, usisavajući svaku kap u sebe kao da niti jedna ne sme da padne na sedište ili garderobu. Cela eksp*ozija joj je završila u ustima i ona nije imala nikakav problem da je ukroti u svom organizmu.

Kada se pulsiranje malo smirilo, pridigla se i pogledala me, samo malo čupavija nego pre. Poljubila me je, što nisam mogao da odbijem i ponovo sam uživao u njenoj veštini ljubljenja.

„Najjača si.“, procedio sam joj u uvo i ponovo je poljubio.

Pribila se uz mene, telom mi dajući znak da želi svoj deo.

Bio sam tako napaljen da bih mogao da sv*šim još pet puta, a prema toj ženi sam osećao takvo divljenje da sam želeo da je zadovoljim koliko god mogu.

Zagrlio sam je desnom rukom a levom joj otkopčao dva dugmeta na belom šorcu i osetio mrežaste gaćice. Bila je savršeno depilirana, glatka i bez ijedne dlake, a pi*ka joj je bila tako vlažna da se cedila. Kako sam joj dodirnuo kli*oris tako se napela i uzdahnula, da sam instiktivno pogledao u vozača koji i dalje ništa nije slutio.

Krenuo sam da joj trljam klitoris, u ograničenom prostoru i uslovima želeći da ovoj preiskusnoj ženi pokažem sve fore koje znam, iako ih nije bilo mnogo.

Malo sa jednim prstom, pa malo sa tri. Prijalo joj je, i te kako. Grizla mi je uvo, šapućući mi stvari koje su me tako palile da mi je *urac ponovo bio tvrd kao da nikada više neće pasti. Ubacio sam joj jedan, pa dva prsta u vlažnu pi*u i čuo njen jek.

„Bravo mali… Toooo… Tako, tako… Jaooo, šta ću da ti radim…“

Te reči, taj sek*i glas i zadah u kome se osećala kafa terali su me u ludilo. Jednom rukom sam joj džarao kli*oris, a drugoj sam joj prebacio duks preko leđa, kako neko slučajno nešto ne bi video. Osećao sam njene odlične, čvrste sise i ukrućene bradavice na sebi, nadajući se trenutku kada ću moći da ih vidim, pomazim i posisam.

Sv*šila je tako intenzivno da je morala da me preko majice zagrize za rame da ne bi krikom probudila ceo autobus. Mislim da mi je ostavila trag cele vilice na koži ali mi je to prijalo jer takav ženski org*zam još nisam doživeo.

U trenutku ekstaze palo mi je na pamet da ću odmah kada se vratim u Beograd istetovirati taj zagriz na svom ramenu, kako bih sačuvao uspomenu. Kakav ludak.

„Svaka čast“ šapnula mi je, ljubeći me ponovo.

Dok smo se ljubili, osetila je kamen u mojim gaćama i šapnula mi:

„Jedva čekam da ga vidim. I da ga opet pos*sam.“

Bio sam van sebe od sreće.

Primirila se i zaspala na mom ramenu, a ja sam gledao u mrak i razmišljao da li se ovo stvarno dogodilo.

Oko sat vremena kasnije, vozač je zaustavio autobus i stali smo na pauzu. Svitalo je, pospani putnici su izlazili na veliki parking i delovalo je kao da niko nije ni slutio šta se maločas desilo u autobusu kojim su putovali.

Obilazio sam grupe putnika da proverim da li je sve u redu i odgovarao na uobičajena pitanja – kada stižemo, šta ćemo prvo videti i tako dalje.

Video sam Lidiju koja se malo izdvojila od grupe i pušila cigaru, koja joj je neviđeno dobro stajala. Osmehnula mi se i rekla:

„Uh, znaš koliko sam čekala na ovu cigaru.“

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ljubav i Strast

Imao sam miran život, a to što mi je falilo, ona mi je pružila! NABIJAO SAM JE KAO NIKAD NIJEDNU!

Published

on

Nedavno sam preko jedne stranice za upoznavanje upoznao Doli, mladu i jako se*sualno nezasitnu curu koja je bila dvadesetak godina mlađa od mene. Da se razumemo, ja sam u braku, ali mi je jednostavno falilo ono nešto u s*ksu.

Tako smo se mi i upoznali, a sve je počelo kad se javila na moj profil i jednostavno rekla da ju privlače stariji i iskusni muškarci.

Bio sam iznenađen, a onda sam ju nazvao i na moje iznenađenje javila se:

– Zar zbilja želiš moj ku*ac u svojoj pici? – bio sam direktan.
– Da, sva je mokra i trebalo bi mi ju dobro napuniti – glas joj je bio tako jeb*zovan da mi se ku*ac odmah digao.
– Gdje si ti sada? – mirno sam ju upitao.
– U stanu.. – znao sam da je tu na faksu, a inače je bila iz Dalmacije, pa sam samo upitao gdje je točno, pa mi je rekla i obećao sam da dolazim za pola sata.

 

Nakon dvadesetak minuta lude i nervozne vožnje kroz grad stigao sam do zgrade gdje imala unajmljen stan sa cimericom.

Pozvonio sam na vrata i otvorila mi je ona, obučena u kućni svileni ogrtač ispod kojeg nije imla ništa kako sam uskoro otkrio.

Njene bradavice su bile tvrde i napinjale svilu ogrtača, a moj k*rac je bio sad vidljivo napet i spreman da pukne.

Povela me u stan, pa smo uskoro sjedili u dnevnom i gledali se kao da ne znamo što bi sad napravili. Onda me upitala da li bih nešto popio, a ja sam pristao, pa je otišla do kuhinje, ali sam ju svejedno vidio dok se saginjala da izvadi bocu soka iz frižidera i lijepo sam vidio njenu obrijanu mladu pi*u, pa sam odlučio napraviti sam prvi korak.

Čim nam je donijela sok odložio sam čašu i privukao ju k sebi. Njena p*ca je bila u visini moje glave, pa sam samo odvezao kučni ogrtač i zabio jezik u njeno međ*nožje.

Uzdahnula je i zabila mi nokte u glavu privlačeći me na ….  Uh kako je bila mokra.

Zatim sam ustao i počeo se skidati, a ona je skinula ogrtač, pa sam sad vidio njene bujne si*e, a dok sam skidao košulju ona mi je otkopčavala remen i hlače, te ih povukla niz noge zajedno sa boksericama.

Moj ku*ac je izletio u punoj veličini i širini sa već vlažnim gla*ićem, a ona ga je primila sa obje ruke i uvukla u svoja usta.

Na moje iznenađenje gutala ga je skoro do kraja, a onda bi se zagrcnula pa bi ga vadila, pa opet ispočetka.

Mislio sam da ću sv*šiti prije vremena, te sam ju odmaknuo od svog k*rca i polegao ju na trosed, raširio joj n*ge i namjestio ga na ulaz u njenu p*cu.

Gledali smo se u oči, a ona je tiho rekla:

– Izj*bi me dobro.. trebam to..

Gurnuo sam joj ga odmah do kraja i počeo ju ludački je*ati. Stenjala je i uzdisala, a moj kurac joj je ulazio do jaja u picu iz koje je obilno curilo.

 

Osjetio sam da mi dolazi, pa sam ga brzo izvadio i još dva puta potegao rukom, te sam počeo špricati po Dolinom trbuhu i brežulju iznad njene pi*e.

Bilo je užasno puno sp*rme, a ni sam nisam znao odakle je toliko toga. Biti će da je razlog izrazita napaljenost na nju. Bije bila baš oduševljena time što mi je uskoro i rekla:

– Želim da mi p*cu napuniš sp*rmom, a ne da ju špricaš po meni –  delovala mi je nekako ljuto, a onda me povela do sobe i rekla da legnem na leđa.

Napravio sam kako je rekla, pa je klekla karj mene i počela mi p*šiti kurac. Radila je to tako dobro da je ubrzo opet bio čvrst i uspravan, pa je skočila i odmah me zajahala.

Kliznuo je u njenu pi*u bez ikakvog otpora, a ona se odmah počela nabijati na moj ku*ac kao luda.

Ubrzo je počela sv*šavati i jaja su mi bila mokra od njenih sokova.

Međutim to ju nimalo nije zaustavilo, već se samo okrenula leđima prema meni i naslonila na moje noge i počela nab*jati.

 

Ja sam uživao gledajući kako moj k*rac nestaje između njenih guz*va i pojavljuje se ponovo. Bio je sve više beo od njenih sokova.

Nakon nekih desetak minuta njenog nabijanja dovela me do novog vrhunca i sad sam joj punio picu sp…

Samo je ciknula kad je osetila prvi mlaz u svojoj pici. Još se malo vrtila na mom k*rcu, a onda se legla na leđa na moja prsa.

Ležali smo tako dok sam se ja igrao njenim sisa*a milujući joj i stiščući bradavice. Njena duga smeđa kosa mi je padala na prsa i lice i uživao sam u njenom mirisu.

Bila je lagana i vitka, te mi nije predstavljala nikakav problem da leži na meni.

Nakon nekog vremena se izvalila kraj mene i prignula do mog kurca, te ga oblizala od zajedničkih sokova, a onda me upitala:

– Da li bi mi ga mogao nabiti još jednom s guza, ako možeš naravno? -vra*olasto me pogledala, a ja sam se nasmijao.
– naravno da bi ti ga volio zabiti s guza.. -podigao sam se sa kreveta i privukao ju k sebi, pa joj malo ljubio sise i okrenuo ju leđima prema sebi, te ju nagnuo da mi se naguzi.

Izbacila je guzu prema meni i ja sam gledao u njenu crvenu picu, pa sam protrljao svoj kur*c duž njene rupice od klitorisa do šupčića, pa natrag, a onda joj ga gurnuo u picu.

Veselo je uzdahnula i nabila se prema meni, tako da joj je ušao odmah do jaja. Primio sam ju za bokove i počeo se zabijati u nju.

Stenjala je zadovoljno na svaki moj ubod, a ja sam odlučio otići korak više i namočio sam svoj palac slinom, te ga stavio na ulaz u njen šupak. U trenu se umirila, a pošto sam znao da ga nikad nije dobila tamo samo sam ju tiho upitao:

– Da li mi vjeruješ?
– Da.. da.. -tiho je rekla, a ja sam joj počeo gurati p*lac u šu*ak.

Trebalo je malo da uđe, ali sam ga uspeo ugurati i sad su joj obe rupice bile pune. Trebalo joj je da se navikne, ali joj nisam dao previše vremena za razmišljanje o tome jer sam ju nastavio je*ati žestoko, a celi palac sam gurnuo u šupčić.

Stenjala je i cvilila ispod mene, a nakon dvadesetak minuta žestokog seksa sam nap*kon sv*šio i treći put.

Doli mi je prišla i poljubila me, te mi rekla:

– Nadam se da se vidimo uskoro?
– Naravno -rekao sam sa smeškom dok sam se oblačio.
– Super onda.. možda i cimericu nagovorim da nam se pridruži -namignula mi je i brzo dodala- Ali sigurno bi ga želela sledeći puta probati u g*zu..

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ljubav i Strast

NEVIN sa 32 godine: KOMŠINICA MU SE NUDILA DA BUDE UČITELJICA – A onda nastaje CIRKUS..

Published

on

Nevin sa 32 godine: KOMŠINICA MU SE NUDI DA BUDE UČITELJICA, ALI….

 

Iako to zvuči kao ostvarenje tinejdžerskih snova, Jedan Englez se našao u problemu nakon što mu je komšinica predložila da vode ljubav.

“Imam 32 godine i nikada nisam mao se*s. Da budem preciziniji, još nisam bio u vezi”, priča on.

 

“Prije neki dan, moja komšinica nije mogla da upali auto, pa me je zamolila da joj pomognem. Poslije par minuta sam riješio problem i onda smo razmijenili brojeve telefona”, kaže muškarac i nastavlja:

 

Ranije smo se samo pozdravljali u prolazu, i iako ona živi blizu mene, sve što znam o njoj je da ima 35 godina, da je zgodna i da joj je muž često odsutan zbog posla.

Međutim, sada mi je poslala sms poruku u kojoj je napisala da bi voljela da ima se*s sa mnom, kako bi mi se zahvalila, kao i da bi to bila naša mala tajna – objašnjava Britanac, te pita:

 

“Da li je ovo suviše dobra ponuda da bih je odbio. A opet, ne bih volio da njen muž sazna za to. U velikom sam problemu, maštam o njoj kao mojoj učiteljici u krevetu ilia utu, a sa druge strane, ne znam da li bih znao šta treba da uradim u krevetu… I šta ako se cijela priča iskomplikuje ili nas vidi neko od komšija”, u dilemi je Englez.

 

Odgovor terapeuta je slijdeći:

 

“Iako se osjećate polaskani zbog ovakve ponude, najbolje je da je odbijete. Niko ne voli ovako komplikovane scenarije, naročito tako blizu kuće, a i ne bi bilo fer prema njenom mužu.

 

Najbolji se*s dolazi iz veze sa ljubavlju. Učtivo zahvalite komšinici i recite joj da će vam se odužiti ako vama u budućnosti zatreba neka druga usluga. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala