Varala sam muža sa njegovim najboljim PRIJATELJEM, a onda je na rođendanu našeg sina počeo moj PAKAO!

Varala sam muža sa njegovim najboljim PRIJATELJEM, a onda je na rođendanu našeg sina počeo moj PAKAO!

 

 

Da li je osoba u koju ste od skora zaljubljeni vredna napuštanja mirnog porodičnog života?

 

Ovo pitanje je sebi postavila jedna anonimna 45-godišnja žena, kojoj se život, od skora, potpuno promenio.

 

“Moj muž i ja se znamo od detinjstva i veoma mladi smo uplovili u bračne vode. Imamo sinove od 21 i 18 godina. Poslednjih pet godina se naša ljubav ugasila. Međutim, najbolji prijatelj mog muža i kum naše dece je uvek tu bio za mene”, započinje svoju priču ova žena.

 

Odlučila je da sledeće godine sredi svoj život i nastavi dalje svojim putem, pošto su njihova deca već odrasla, a u njihovom braku nema više ni ljubavi ni strasti.

 

Međutim, desilo se nešto neplanirano.

 

“Najbolji prijatelj mog muža je došao do nas jedno popodne, ali je moj suprug bio kod automehaničara. Poslužila sam ga čajem, a onda sam krenula da mu se žalim na muža.

 

On mi je onda rekao da stvari nisu najbolje ni između njega i njegove žene, a onda mi je priznao da sam mu se uvek dopadala i krenuli smo da se ljubimo”, kaže ona.

 

U tom trenutku je devojka njenog starijeg sina ušla na zadnja vrata sobe i videla ovu scenu.

 

Žena ju je zamolila da joj obeća da nikome neće reći ono što je videla i devojka je pristala da ćuti.

 

“Ipak, posle nekoliko nedelja, na proslavi 18. rođendana mog mlađeg sina, rekla mi je da ne može da živi sa ovom tajnom. Preklinjala sam je da ne govori ništa”, nastavlja ona svoju ispovest.

 

U toku rođendanske proslave, njen muž, koji je malo više popio, počeo je da se svađa sa njom, pa je ona izašla na vazduh da se smiri, a onda se desilo nešto užasno,

 

“Kada sam se vratila, sačekalo me je neprijatno iznenađenje. Svi su počeli da me ispituju o mojoj aferi. Devojka mog sina je sve ispričala svima. Nakon ovoga, najbolji prijatelj mog muža je ostavio svoju ženu, a ja sam se uselila kod svojih roditelja”, rekla je.

 

Ona kaže da njeni roditelji, kao ni njeni sinovi ne opravdavaju to što je uradila, ali da ona ne želi više da bude nesrećna.

 

“Od te rođendanske proslave je počeo moj pakao i svašta sam proživela, ali znam da ne želim da izgubim muškarca u koga sam se zaljubila”, iskrena je ova žena.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin