Vanjin otac stiže pred sudiju: Sumnja se da je otkrio ubicama kada će devojčica napustiti stan

Državni tužilac Gabril Bubevski rekao je danas na konferenciji za medije da postoje neposredni dokazi da su izvršioci krivičnog dela od Vanjinog oca dobili informaciju kada će devojčica izaći iz stana

 

Otac Vanje Gorčevske (14), devojčice iz Skoplja koja je oteta i brutalno ubijena, trebalo bi danas da istražnom sudiji da iskaz. Očekuje se da će u sud biti doveden u kasnim poslepodnevnim časovima, javlja Kurir.mk.

Vanjin otac je sinoć ispitan u policiji, a državni tužilac Gabril Bubevski rekao je danas na konferenciji za medije da postoje neposredni dokazi da su izvršioci krivičnog dela od Vanjinog oca dobili informaciju kada će devojčica izaći iz stana.

– U ovom trenutku imamo dokaze da je otac indirektno učestvovao u informisanju počinilaca kada će devojčica napustiti stan. Nemamo saznanja da je umešan u motiv ubistva. Jedan od osumnjičenih je rekao da je informaciju o devojčici dobio od oca – rekao je Bubevski dodajući da otac negira da je to učinio.

Na konferenciji za novinare je istaknuto da je prvoosumnjičeni Ljupčo Palevski Palčo, koji je, kako se veruje, organizator i izvršilac ubistva, u bekstvu, dok je trojici osumnjičenih određen pritvor od 48 sati.

 

Podsetimo, mala Vanja je nestala 27. novembra oko 7.20 časova, a njeno telo pronađeno je 3. decembra u ataru sela Brazda nadomak Skoplja. Ekipa Telegraf.rs obišla je danas mesto gde je policija pronašla spaljeni automobil “citroen” koji je korišćen prilikom otmice deteta. Pronašli smo i mesto gde je Vanja navodno zakopana nakon ubistva. Isto obezbeđuje policija i forenzičari i dalje izuzimaju dokaze.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin