VANESIJA OTISLA NA put i ostavila majku sa SVOJIM VJERENIKOM on joj RASIRIO NOGE I napravio DIJETE – SOKANTNA VIJEST SOKIRALA region

Amerikanka Vanesa, koja je već neko vreme aktivna na TikToku, sa čitavim svetom je preko te društvene mreže podelila svoju šokantnu ispovest, koja joj je, kako tvrdi, razorila porodične odnose, ali i čitav život.

Prema njenim rečima, kada je otišla na put u Meksiko ostavila je majku sa svojim partnerom Džonom. U jednom trenutku su je dočekale jezive vesti – njena majka je zatrudnela sa njenim dečkom.

– Nisam mogla da verujem kad mi je priznala šta su uradili – ispričala je Vanesa u potresnom TikTok videu.

Naime, nakon što je na snagu stupila zabrana abortusa u Americi, Vanesa je iz Meksika s putovanja nazvala bliske ženske osobe da proveri da li su dobro. Majka joj je uznemireno plakala, ali Vanesa je mislila da je to normalna reakcija na takvu vest.Nakon dva dana, ona se ponovo čula s mamom koja je bila još uznemirenija, pa ju je naterala da joj kaže šta se događa.

– Šokirano sam je pitala da mi ponovi, a ona mi je samo rekla da je dete Džonovo – istakla je Vanesa.

Ona se vratila ranije iz Meksika kako bi se odselila iz stana gde je živela s dečkom, ali svoje stvari nije uspela da pronađe.

– Sklonio mi je odeću da bi me naterao da razgovaram s njim. Rekla sam mu da mi sve vrati inače ću ga prijaviti policiji. I njega i majku sam blokirala na svim društvenim mrežama i nismo više ni u kakvom kontaktu. Odselila sam se i pokušaću da se oporavim od svega – naglasila je nesrećna žena.

Nakon što je ispričala svoju priču na društvenim mrežama rekla je da su joj se javile brojne žene koje su se zabavljale s njenim dečkom dok su bili zajedno, kao i da nisu bile svesne da je on zauzet. Jedna je čak bila i u vezi s njim.

Vanessu su mnogi na društvenim mrežama upitali da li se osvetila mami i bivšem, ali ona je rekla da smatra da nije na njoj da im sve osvećuje, već da će karma odraditi svoje.

– Ne dajte da vam iko uništi vašu dobrotu, mir i blagostanje – napisala je.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin