VESNA ima OGROMAN obim DUPEETA žali se: SVI GLEDAJU U MOJE D*UPE – KAD vidite KOLIKI je OBIM OBANDAČIĆETE SE šta je ovo LJUDI DRAGI

Vanesa ima obim guze 130 cm i žali se: SVI GLEDAJU U MOJE DUPE, NIKOGA NE ZANIMA MOJA DUŠA

 

Vanessa Ataides (36) preplavljena je bračnim ponudama na Instagramu, ali još uvijek ne može pronaći pravu ljubav. Kaže da je muškarci najčešće tretiraju kao trofejnu ženu

Uprkos tome što ima više od 350.000 obožavatelja na Instagramu, ona tvrdi da muškarci lude za njenim oblinama, ali ih ne zanima njena osobnost.

 

“Muškarcima sam jako zanimljiva i dobivam puno pažnje. Oni uglavnom “polude” za mnom kada vide moju stražnjicu. Svi gledaju u moju stražnjicu, a preko društvenih mreža mi često nude brak. No, teško mi je pronaći muškarca koji žele biti sa mnom, ne samo s mojim tijelom. Mnogi muškarci me gledaju samo kao trofej”, požalila se Vanessa.

 

Vanessa puno radi na sebi. Ima strogi režim vježbanja, a budi se u četiri ujutro kako bi otišla u teretanu. Radi čučnjeve, diže utege, trči na spravi četiri kilometra. Ona, naravno, pazi i na svoju ishranu. Jede šest do osam obroka dnevno, a često guta bjelanjke i jede crveno meso.

 

Njen je cilj imati najveću stražnjicu na svijetu, ali bez odlaska pod nož. Vanessa ima stražnjicu obima 130 centimentara, piše Daily Star.

 

“Znam da je to ovisnost. Kad postignem neki cilj, ne stajem. Želim više. Želim imati najveću stražnjicu u Brazilu, a kada to postignem – ciljam osvojiti svijet”, zaključila je. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin