Valjda je htio “maznuti”: SIPAO JOJ DROGU U PIĆE, ONA ZAMIJENILA ČAŠE

Valjda je htio “maznuti”: SIPAO JOJ DROGU U PIĆE, ONA ZAMIJENILA ČAŠE

 

Djevojka po imenu Lili Povles, na svom Tviter nalogu, podijelila šokantnu ispovijest. Priču je podijelila kako bi drugim djevojkama otvorila oči i kako ne bi sebe dovele u opasnost u kojoj se ona našla.

Naime, Lili je prilikom jednog noćnog izlaska primijetila nešto veoma čudno. Nepoznati muškarac pokušavao je da dođe do njenog pića kako bi joj ubacio nešto u čašu.

 

Primjetivši šta se oko nje dešava, devojka je namjerno pustila da se situacija odvija svojim tokom, kako bi vidjela šta će se desiti. U jednom trenutku djevojka je primijetila kako joj muškarac ubacuje nešto u čašu.

 

Ona je situaciju okrenula u svoju korist, iskoristivši nepažnju muškarca koji joj je stavio tabletu u piće i svoje piće poturila upravo njemu.

 

Poslije nekog vremena, Lili je pronašla momka kako leži u bari, bez svijesti – prenosi Dejli Mejl.
Svoju priču objavila je na Tviteru i napisala:

 

“Pokušao je dva puta sinoć da mi uzme piće, a kasnije mi je ubacio nešto unutra. Zamijenila sam naše čaše, a kada sam krenula, pronašla ga kako leži u bari ispred kluba. Hvala ti, ko god bio, draže mi je da si ti tako ležao nego ja – napisala je Lili.

 

Ova objava izazvala je lavinu komentara, dok su je jedni optuživali da je sve izmislila, drugi su joj pružili podršku. Takođe, javile su se mnoge djevojke koje su imale slično iskustvo.

 

“Mnogi muškarci ne vjeruju u ovu priču jer se njima to ne događa. Voljela bih da iskuse samo jedan izlazak kao žena – glasio je jedan komentar.

 

“Sigurno te htio “maznuti”, jer mu se viđaš. Ali, mu se omaklo. Trebala sig a skinuto do gola i gurnuti mu nešto u zadnjicu – predlagali su joj pojeini komentatori.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin