UŽAS! Žena ostala PARALIZOVANA posle posete kiropraktičaru: Sada može da pomera samo oči (VIDEO)

 

 

 

Posle vesti o tragičnoj smrti čoveka posle nameštanja atlasa na beogradskoj klinici, slična jeziva priča dolazi iz Amerike

 

Kejtlin Džensen (28) iz Savane u američkoj državi Džordžija, ostala je paralizovana i može da komunicira samo očima posle posete kiropraktičaru kod koga je otišla 16. juna na “nameštanje” vrata.

 

Posle vesti o tragičnoj smrti čoveka posle nameštanja atlasa na beogradskoj klinici, slična jeziva priča dolazi iz Amerike.

 

 

Kejtlin Džensen (28) otišla je kod kiropraktičara zbog čestih bolova u vratu. Posle samo nekoliko minuta, Kejtlin je doživela moždani udar i srčani zastoj, i sada je paralizovana i nalazi se na intenzivnoj nezi.

 

Nije imala puls duže od deset minuta, rekli su njeni lekari.

 

“Jutros smo razgovarali s njom, pričali smo a samo pola sata kasnije je završila u bolnici. Može da otvori oči, i može malo da pomeri prste, ali to je to”, rekao je njen brat Kejleb lokalnoj televiziji. Porodica je pokrenula akciju za prikupljanje novca za njeno lečenje.

 

Utvrđeno je da je Kejtlin imala retki zdravstveni problem, odnosno disekciju čak četiri aorte. Moguće je da kiropraktičar to nije znao i da je običan tretman izazvao stravične posledice na oštećenim krvnim sudovima.

 

Njen brat rekao je da je “Razgovarate sa njom, a 30 minuta kasnije, ona je završila na intenzivnoj nezi” Dodao je i da “njegova sestra s vremena na vreme otvori oči i malo se probudi i malo stisne ruke i to je to”.

 

“Ovo stanje je jako retko, ali može da izazove simptome kao što su bol u vratu i glavobolja, zbog čega mnogi ljudi posete kiropraktičara.

 

Nažalost, velika je verovatnoća da tokom tretmana dobiju moždani udar”, rekao je doktor Stiv Ranicki, kiropraktičar koji nije imao veze sa ovim slučajem.

 

Lekar kod koga je Kejtlin došla po pomoć odbio je da komentariše slučaj za medije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin