Užas u popularnom grčkom letovalištu: Devojke pričaju da ih SILUJU BOGATAŠI, jedna opisala horor u WC-u

Policija je uhapsila osumnjičenog koji negira optužbe

 

Devojku (22) iz Velike Britanije navodno je silovao bogati američki turista na popularnom grčkom ostrvu Mikonos, prenosi Miror pisanje lokalnih medija.

 

Žrtva, koja nije imenovana iz pravnih razloga, rekla je policajcima da muškarac ima 30 godina i da inače živi u jednom od luksuznih predgrađa Njujorka.

 

Rekla je policiji da se par sreo u subotu u radnji na ostrvu pre nego što ju je odveo u toalet hotela u kome je odsela, gde je izveo grozan napad.

 

Devojka, koja je bila na odmoru sa prijateljima, dovela ga je u svoju sobu, ali mu je rekla da nije raspoložena za s*ks. Muškarac ju je tada savladao i imao odnose sa njom protiv njene volje, rekla je ona policiji.

 

– Tamo me je terao na s*ks sa njim dok sam pokušavala da ga odgurnem, uzalud mu objašnjavajući da nisam raspoložena za odnos. Ali on je istrajao i svojom snagom uspeo da me pritisne i imobiliše – rekla je ona za lokalne medije.

 

Grčka policija je uhapsila osumnjičenog koji negira optužbe, tvrdeći da su dobrovoljno imali intimne odnose.

 

Druga neimenovana devojka (22), državljanka Danske, iznela je sličnu optužbu protiv 22-godišnjeg muškarca nakon još jednog navodnog napastvovanja na ovom ostrvu, piše Miror.

 

Ona je rekla da joj je muškarac kazao da posećuje ostrvo svake godine i da većinu svog vremena provodi putujući od zemlje do zemlje. Takođe joj je rekao da je naslednik iz bogate porodice.

 

To se odigralo pre nego što ju je navodno odveo u hotel, savladao i naterao je da ima odnose sa njim.

 

Kaže da je odmah nakon toga otrčala je u policiju da prijavi incident.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin