UŽAS U PODGORICI: Maloletnik (15) pretukao mladog vaterpolo reprezentativca i porazbijao mu zube

0

Iz Uprave policije je saopšteno da službenici preduzimaju aktivnosti povodom incidenta koji se dogodio u krugu Sportskog centra “Morača” u Podgorici

 

Pre tri dana u Podgorici došlo je fizičkog obračuna maloletnika i mladog vaterpolo reprezentativca zbog čega je neimenovani mladić lišen slobode.

 

Isti mladić je u februaru ove godine nasrnuo na nastavnika u OŠ Savo Pejanović nakon čega je policija podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Kako pišu “Vijesti”, maloletnik (15), sačekao je vršnjaka posle treninga i udario ga, slomivši mu više zuba.

 

Iz Uprave policije je saopšteno da službenici preduzimaju aktivnosti povodom incidenta koji se dogodio u krugu Sportskog centra “Morača” u Podgorici.

 

“Naime, 28. maja oko 18 časova fizički je napadnut maloletnik star 15 godina od strane drugog maloletnika iste starosne dobi, a sa kojim se u tom trenutku u društvu nalazilo još nekoliko maloletnih lica koja nisu učestvovala u ovom incidentu. Oštećeni je ovom prilikom zadobio teške telesne povrede u vidu loma dva zuba, dok je izvršilac zadobio povrede šake”, navodi se u saopštenju.

 

Inače, maloletnik koji je učenik devetog razreda je 26. februara tokom časa provocirao, grubo izvređao, pa fizički nasrnuo na nastavnika.

 

“Vijesti” su tada objavile da je dečaku još u prvom polugodištu izrečena vaspitna mera premeštaj u drugu školu, što su potvrdili i iz Ministarstva prosvete, nauke i inovacija. Mera nije izvršena kad je izrečena jer roditelji za to nisu dali saglasnost.

 

Deo roditelja ostalih đaka tada je zamolilo da maloletnik ne pohađa nastavu dok se ne okonča procedura premeštaja u drugu ustanovu.

 

“Napominjemo da je učenik pohađao nastavu u OŠ ‘Savo Pejanović’ od 1. do 7. razreda. Krajem 7. razreda je, po dogovoru sa prethodnim direktorom i roditeljima, prešao u JU OŠ ‘Maksim Gorki’, zatim u JU OŠ ‘Vojin Popović’ na Drezgi. Iz te škole je početkom 9. razreda prešao ponovo u JU OŠ ‘Savo Pejanović’, piše u saopštenju Ministarstva.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU            I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *