UŽAS u Peći: Mrtvu bebu stavili u veš mašinu, telo izvučeno u komadima, od oca tražili da ĆUTI

Horor

 

Policija tzv. Kosova saopštila je da su tužilaštvo i Inspektorat zdravstva pokrenuli istragu protiv ginekološkog odeljenja Opšte bolnice u Peći, a nakon što je otkriveno da je neko na odeljenju greškom stavio telo mrtve bebe u veš mašinu, iz koje je izvađeno u komadima.

Uprkos insistiranju bolničkog osoblja da se ovaj skandal sakrije, članovi porodice su obavestili policiju.

Otac bebe rekao je da je slučaj šokirao njegovu porodicu, kao i da je čitava stvar otkrivena kada je bolnica odbila da preda telo bebe. Otac nikada nije prestao da pokušava da sazna istinu o svojoj mrtvoj bebi, ali se šokirao kada je svojim očima video ostatke svoje bebe, nakon što je izneta iz bolničke veš mašine između čaršava.

Slučaj je potvrdila policija tzv. Kosova, koja je saopštila da istragu sprovode tzv. Državno tužilaštvo i Zdravstveni inspektorat.

– Policija je obaveštena o slučaju koji se desio u Regionalnoj bolnici u Peći i odmah je izašla na lice mesta, državni tužilac takođe. Na lice mesta izašli su i zdravstveni inspektori. Slučaj se istražuje – navodi se u saopštenju Policije.

Izvori u Pećkoj bolnici kažu da Bolnica po svaku cenu pokušava da sakrije slučaj, vršeći pritisak na osoblje kako ne bi došlo do informacija iz bolnice. Čak pokušavaju da svu krivicu prebace na spremačice, kako bi sačuvali ime medicinskog osoblja Ginekologije.

U međuvremenu se oglasila i Opšta bolnica u Peći, koja je na svom sajtu objavila da je u ovom slučaju suspendovano sedam zaposlenih i da je protiv njih pokrenut disciplinski postupak.

– Slučaj je još u postupku istrage i čim istražni organi i zdravstvena inspekcija budu izašli sa nalazima i konačnim postupkom, javnost će biti obaveštena sa detaljima i adekvatnim merama predviđenim zakonom – navodi se u saopštenju.

Portparol Osnovnog tužilaštva u Peći Škodran Niki rekao je da se slučaj dogodio prošle nedelje i da je u toku početna faza istrage.

– U početnoj smo fazi istrage i ne možemo da podelimo više informacija zbog osetljivosti slučaja. Tužilac slučaja se sastao sa roditeljima bebe i obavestila ga o celom slučaju – rekao je on.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin