Užas u Opatiji: Muškarac upucao devojku u stanu, lekari joj se bore za život

0

Policija je sprovela kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 36 i 53 godine zbog sumnje da su počinili krivična dela pokušaj ubistva i pomoć počiniocu nakon učinjenog krivičnog dela

 

 

Jedna devojka (23) bori se za život nakon što je upucana u stanu u Opatiji.

 

Kako se navodi, policija je sprovela kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 36 i 53 godine zbog sumnje da su počinili krivična dela pokušaj ubistva i pomoć počiniocu nakon počinjenog krivičnog dela, saopštila je Policijska uprava primorsko-goranska.

“Spomenuti 36-godišnjak sumnjiči se da je u utorak, 28. maja oko 21 sat u stanu na području Matulja pucnjem iz vatrenog oružja povredio 23-godišnju hrvatsku državljanku.

 

Nedugo nakon toga, na mesto događaja stigao je drugoosumnjičeni 53-godišnjak i pomogao 36-godišnjaku da prenese povređenu do ličnog vozila kojim ju je potom 36-godišnjak odvezao u KBC Rijeka.

 

Osim toga, u nameri da pomogne prvoosumnjičenom, 53-godišnjak je sakrio tragove koji se dovode u vezu s počinjenim krivičnog dela”, navela je policija, prenosi 24sata.hr.

 

Policija piše kako je povređena 23-godišnjakinja životno ugrožena.

 

“Povređenoj 23-godišnjakinji pružena je lekarska pomoć u KBC Rijeka gde je zadržana i životno je ugrožena. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su prijavljeni nadležnom državnom tužilaštvu, a 36-godišnjak je predat pritvorskom nadzorniku”, stoji u policijskom izveštaju.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU  I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *