UŽAS u Nišu: Devojka (28) prijavila da su je SILOVALA četiri mladića u toaletu kafića

Ona je najpre Hitnoj pomoći prijavila da je silovana u ženskom toaletu jednog kafića u centru grada, a policiji je kazala da su nad njom seksualno nasilje izvršila četiri mladića

 

Devojka (28) iz Leskovca zbrinuta je sinoć u niškom Kliničkom centru nakon što je policiji prijavila da su je u kafiću u centru Niša silovala četvorica mladića.

Ona je najpre Hitnoj pomoći prijavila da je silovana u ženskom toaletu jednog kafića u centru grada, a policiji je kazala da su nad njom seksualno nasilje izvršila četiri mladića.

– Devojka se nakon silovanja uputila u svoj stan gde je počela obilno da krvari, a nije mogla sama ni da otvori vrata kada su došli policajci, pa su morali da obijaju ulaz – navodi naš izvor iz niške policije.

Ceo stravičan slučaj desio se nešto pre 22 časa u kafiću u centru grada kada je Leskovčanka sišla do toaleta, a mladići su krenuli za njom. Nakon stravičnog čina ona je otišla do svog stana, pozvala najpre svoju najbolju drugaricu, a zatim i Hitnu pomoć gde su je, navodno, uputili da ceo slučaj prijavi policiji.

– Još uvek niko nije uhapšen zbog silovanja Leskovčanke u jednom od niških kafića sinoć ali se ubrzano radi na rasvetljavanju ovog slučaja – rečeno je Kuriru u Policijskoj upravi Niš.

Kako navode, devojci je ukazana lekarsska pomoć i ona je sada na bezbednom mestu.

– Ovaj slučaj je jako uznemirio javnost i ubrzano radimo na rasvetljavanju cele situacije – rečeno nam je u PU Niš.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin