Užas u letovalištu koje Srbi obožavaju: Ajkula KIDALA ženu, plivala bez ruke i noge (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Prestravljeni posmatrači pokušali su da odvuku pažnju životinji, ali niko nije priskočio da pomogne

 

Pojavili su se stravični snimci pogibije jedne penzionerke iz Austrije kojoj je ajkula juče otkinula ruku i nogu u zalivu Sahl Hašiš u okviru popularnog letovališta Hurgada u Egiptu.

 

Žena (68) je očajnički pokušavala da dopliva do obale uz pomoć jednog prestalog peraja, dok je voda oko nje bila crvena od krvi. Prestravljeni posmatrači pokušali su da odvuku pažnju životinji, ali niko nije priskočio da pomogne turistkinji.

 

Nesrećna žena je nekim čudom uspela da dođe do obale ali je ubrzo preminula, najverovatnije od srčanog udara, piše Dejli mejl. Lekari su pokušali da je reanimiraju na licu mesta, međutim izdahnula je u kolima Hitne pomoći.

 

 

Na jednom uznemirujućem snimku se čuje kako se grupa ruskih turista pita gde su spasioci.

 

– J*bote, ona je prekrivena krvlju. J*bote. Gde je spasilački tim? Spasioci? Gde su spasioci? Ona će j*beno da umre! – vikali su izbezumljeni turisti.

 

Egipatske vlasti su na sledeća tri dana zatvorile okolne plaže posle tragedije. Hurgada je inače jako popularno među turistima iz naše zemlje i godišnje je poseti oko 20.000 Srba.

 

Napadi ajkula u Egiptu su retki, ali Crveno more ima više od 44 vrste ovih riba, od kojih neke mogu biti smrtonosne.

 

Najčešće su sive grebenske ajkule dugačke oko 180 centimetara, koje imaju 13 ili 14 oštrih zuba. Plivaju u plitkim vodama na dubinama od oko 60 metara ili manje.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin