Užas u Hrvatskoj: Na proslavi dana opštine zaleteo se automobilom među ljude, ima povređenih

Incidentu je prethodila svađa dve grupe mladića, a nakon verbalnog sukoba usledio je i fizički obračun, da bi se sve završilo zaletom automobila koprivničkih registarskih oznaka među grupu ljudi

 

 

Jedna osoba je povređena nakon što se muškarac (32) u nedelju oko 4 sata ujutro zaleteo vozilom na ljude koji su sedeli ispred terase kafića u centru Novigrada Podravskog, gde je prethodno održana proslav Dana opštine.

Mladić koji je upravljao automobilom “renault megane” je nakon incidenta odveden na psihijatriju.

Nakon što se utvrdi njegovo zdravstveno stanje i dobije odobrenje od lekara, policija će ga iz bolnice prebaciti na kriminalističko istraživanje, piše 24sata.

Kako navode, incidentu koji je mogao kobno da se završi, prethodila je svađa između dve grupe mladića, a nakon verbalnog sukoba usledio je i fizički obračun, da bi sve završilo zaletom automobila koprivničkih registarskih oznaka među grupu ljudi.

Mladić je otišao na parking, seo u automobil i zaleteo se među ljude na terasi, gledajući protivničko društvo, ali je promašio i povredio svog sugrađanina koji nije imao veze sa sukobom dve grupe.

Hrvatski mediji navode da je u subotu bio dan opštine Novigrad Podravski i svi su lokali bili popunjeni više nego što je uobičajeno. Tako su i ispred terase kafića postavljeni dodatni stolovi i klupe u blizini saobraćajnice.

Nakon naleta i haosa koji je izazvao 32-godišnji mladić je automobilom pobegao, ali je ubrzo pronađen.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin