UŽAS U GRČKOJ: Otac saznao da mu šurak Albanac siluje ćerku, sve se dešavalo u njihovoj kući

“Kada su se ovi zločini dešavali, u kući je bio i žrtvin mlađi brat, koji je u to vreme imao četiri godine”, rekao je advokat 50-godišnjeg oca..

 

Devojka iz Volosa u Grčkoj, koja je ocu priznala da ju je ujak godinama silovao, bila je žrtva seksualnog zlostavljanja u rođenoj kući. Nakon priznanja ocu, on je ubio svog šuraka Albanca (33).

 

“Ujak je imao slobodan pristup kući. Do silovanja je dolazilo u njenoj kući. Kada su se ovi zločini dešavali, u kući je bio i žrtvin mlađi brat, koji je u to vreme imao četiri godine. Ujak je mogao slobodno da dolazi kod njih, a roditelji su bii na poslu. Sigurno je video kada su izašli iz kuće”, rekao je advokat 50-godišnjeg oca.

Devojka je navodno rekla ocu da je “seksualno zlostavljana otkako je imala devet godina, a do silovanja je došlo između 12. i 14. godine”. Kada je imala 14 godina, verovatno mu je rekla da će otkriti sve ako nastavi, međutim, kada mu je bio potreban novac, on se vraćao i ucenjivao je snimcima.

 

Advokat oca je rekao da je devojka rekla sestrama o seksualnom uznemiravanju, ne o silovanju, ali nije imenovala nikog.

 

24 sata koja su prethodila ubistvu.

 

Prema rečima advokata, otac je u ponedeljak ujutru želeo da zna šta je sa novcem od kirij. Nakon razgovora sa ćerkom, ona mu je priznala da je silovana i ucenjivana ali nije otkrila počinioca.

 

“Nakon toga su došli kod mene da vidimo kako ćemo se nositi sa problemom. Spremali smo se da podnesemo tužbu, očekivali smo da nam kaže ko je osoba. Otac je u utorak rano ujutru saznao o kome se radi nakon što je pritiskao ćerku da mu kaže”, rekao je advokat.

 

Prema njegovim rečima, devojka je imala snimke u kojima ju je 33-godišnjak ucenjivao, ali ih nije pokazala ocu.

 

“Umesto toga mu je pokazala poruke koje dokazuju ono što je rekla”, dodao je advokat.

 

Advokat nije imao nikakav kontakt sa ocem od utorka ujutru, kada je saznao ime silovatelja, do utorka popodne.

 

“Posle incidenta je bio u tragičnom stanju, rekao mi je šta se desilo i savetovao sam ga da obavesti vlasti i preda se”, zaključio je advokat.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJT

KLIKNI OVDJE         www.rbsm-serije.com

Pratite nas na           INSTAGRAMU           I        FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin