UŽAS u DOMU ZDRAVLJA Borča: Pacijent NAPAO medicinsku sestru – iščupao i telefon

Medicinska sestra N.S. napadnuta je juče na dečjem odeljenju Doma zdravlja Borča. Na nju je usred posla nasrnuo razjareni pacijent, besan što je zvao da čuje rezultate za dete, a niko mu se nije javljao na telefon.

Kako se nezvanično saznaje od zaposlenih, muškarac je uleteo i odmah nasrnuo na N.S, koja mu se prva našla na putu. Šutnuo joj je u stomak posudu sa špatulama, koju je u tom trenutku držala u ruci. N.S. je inače dijabetičar i starija žena pred penzijom, a ovaj posao radi skoro 39 godina.

– Doktorka koja je bila u smeni, izašla je i urgirala da se pozove policija, na šta je muškarac počeo da psuje i nju, zaleteo se i iščupao telefon, pred punom čekaonicom. Besneo je što je zvao, a niko mu se nije javljao na telefon. Jedno dete počelo je da vrišti od straha, nismo dugo mogli da ga smirimo. N.S. je bila izbezumljena, tresla se, nije mogla da dođe sebi – priča jedan od očevidaca.

Napadač je pobegao onog trenutka kada je pozvana policija, koja je došla i sačinila zapisnik.

Direktor: Problem je u ljudima, ne poštuju pravila
Dr Aleksandar Stojanović, v.d. direktor Doma zdravlja Palilula, kome pripada i stanica u Borči, odgovara da je čuo za incident.

– Ljudi ne poštuju pravila. Svi bi hteli da budu odmah primljeni i usluženi, pa prave problem ako i samo malo moraju da sačekaju. Broj pedijatara u Borči povećao sam za 50 odsto – izričit je bio dr Stojanović.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin